سلام. ۱۷ معماری شدم بقیه گرایشها هم هویج.
هر سوالی دارین جواب میدم. قبلش دو تا چیز بگم: پارسه امتحان دادن بزرگترین اشتباهم بود. دوستامم که تو این دو سال پارسه یا مدرسان دادن با اینکه همه جای خوب رفتن باز با من موافقن. تنها چیزی که این کنکورای آزمایشی بهتون میده:
۱-اعتماد بهنفس کاذب زیاد. وقتی میری سر جلسه کنکور و سوالاشو با سوالای مسخرهی کنکورهای آزمایشی مقایسه میکنی واقعا له میشی همونجا و این بدترین اتفاقی بود که برای من افتاد سر جلسه. سوالای کنکور سختتره واقعا وقت کم میارین سر این سخت بودن سوالا. باید تا میتونید تست از رو کتابایی که برا کنکورن بزنید. من از پارسه از ۱۲تو جامع آخری داشتم تا بدترینش ۴۸۰ تو آبان ماه (مانگین زیر ۵۰ بودم). در کل با پرسوجوهایی که دم کنکور از بچههای سال بالاییم داشتم این بود رتبه کنکور یکم بدتر از رتبههای پارسهست..
۲- سوالایی که تو این آزمونا میبینید تقریبا بی ربط تره به کنکور تا سوالای کتابا. بهجز درسایی که فرم سوال دادنشون تو کنکور عوض شده مثل os و معماری که تو ۴ سال آخر میبینید از مباحث خاصتری طرح میکنن.
۳- کلا پیشنهادم اینه حداکثر ۲ تا آزمونهای جامع پارسه رو بدین یا هرچی که تحقیق کردین فکر میکنین خوبه.
دو تا اشتباهم کلا در ۳ماهی که برا کنکور خوندم و سر کنکور کردم که واقعا ....:
۱- سر ۳ تا سوال ریاضی و ۲ تا سوال دی اس ۴۵ مین بیشتر وقت گذاشتم که ۲تاشون حل شد و ۳ تاشون نشد (ریاضی مخصوصا) و این باعث شد نتونم بقیه تستها رو حتی نگاه بکنم. مخصوصا یه سوال مدار منطقی که غلط بوده و فکر کنم همون حذف شده.
۲- مدار الک رو هی میگفتم بعدا شروع میکنم بعدا میخونم ۱ ماه به کنکور هم شروع کردم ولی ۱ ماه واقعا جواب نداد چون تمرکز آدم مثل ماههای قبلش نیست. هرچی به کنکور نزدیکتر میشین کارتون سنگینتر میشه حتی اگه وقت بیشتری هم بذارین. از اول خودتونو مجبور کنین روزی ۱ ساعت اون درسی که دوست ندارین رو بخونین. هر جور که شده. شب نخوابین تا اون ۱ ساعت رو نخونده باشین.
راستی من خودم پارسال ۱۰ روز خوندم ۱۲۰۰ شده بودم :-شاد
برای تکتکتون انشالله شریف رو دعا میکنم
اینم یه لینک کمکی کارنامهم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.