سلام بچه ها!
مجددا بهتون تبریک میگم!
ازتون میخواستم خواهش کنم اگه میشه نتیجهها تون رو با یه پیام خصوصی بصورت (دانشگاه قبولی، روزانه/شبانه، گرایش، تراز، رتبه، سهمیه) برای ادمین (فقط ادمین سایت) بفرستید!
اصلا فرق نمیکنه رتبتون چند بوده فقط مهم اینه که در یک دانشگاه(باز فرق نمیکنه کجا و چجوری!) پذیرفته شده باشید!
هدف از این کار تشکیل یه لیست
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
هستش!
دلیل این کار(ارسال با پیام خصوصی) هم این بود که حس کردم بعضی از کاربرا از اینکه شناخته شده (حتی بین همکلاسی های آینده شون) باشن معذب هستن، مثلا به جای رتبه خیلیها از کلماتی مثه نجومی و محرمانه و تعریف نداره و ... استفاده کردند! (از جمله خود من!)
تشکیل این لیست خیلی میتونه به بچه های مجاز ۹۰ واسه انتخاب رشته/دانشگاه کمک کنه و تخمین خیلی خوبی برای نتیجه نهایی شون میتونه باشه، یادمون نرفته که خودمون چقدر دنبال اطلاعات این شکلی بودیم!
توجه: اطلاعات شما پیش مدیریت سایت محرمانه میمونه و فقط فیلد هایی که
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دیدید داخل لیست نهایی میاد.
راستی، موضوع پیام رو هم "
شیرینی قبولی های ۸۹ به ۹۰ی ها!!"
بذارید!!!!
البته اونایی که خواستن هنوز میتونن تو
اطلاعاتشون رو وارد کنن! فقط
هم حتما یادشون باشه !
منتظر نظرات دوستان هستیم!