زمان کنونی: ۱۶ آبان ۱۴۰۳, ۰۲:۵۱ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

کمک ۶۱۰ نرم افزار

ارسال:
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳, ۱۲:۲۶ ب.ظ
کمک ۶۱۰ نرم افزار
سلام
به نظرتون شبانه کجا قبول میشم؟
غیرانتفاعی تهران بهتره یا پیام نور؟
کــــــــــــــــــــمــــــــــــــــــــــــــــــــک Huh
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال:
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳, ۱۲:۳۸ ب.ظ
کمک ۶۱۰ نرم افزار
من ۵۸۰ نرم شدم، نخونده رفتم دادم بهتر از پارسال شدم که جدی ارشد شرکت کردم!
فکر می کنم غیرانتفاعی بخونید بهتره تا پیام نور. اینو نسبت به برخوردهای دوستام از جو بد پیام نور می گم وگرنه تجربه ش رو نداشتم.
برید پرس و جو کنید اون دانشگاهی که میرید، چه استادهایی هستند و تو چه زمینه هایی کار می کنند، اگه استاد خوبی داشته باشند و شما هم فعال باشید، موفق خواهید شد.
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: emily6687
ارسال:
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳, ۰۳:۵۵ ب.ظ
کمک ۶۱۰ نرم افزار
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ)emily6687 نوشته شده توسط:  سلام
به نظرتون شبانه کجا قبول میشم؟
غیرانتفاعی تهران بهتره یا پیام نور؟
کــــــــــــــــــــمــــــــــــــــــــــــــــــــک Huh
غیر انتفاعی از پیام نور بهتره

Angelنبردهای زندگی همیشه به نفع قویترین ها پایان نمی پذیرد بلکه دیر یا زود برد با آن کسی است که بردن را باور دارد Blush
۰
۰
ارسال:
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳, ۰۹:۰۱ ب.ظ
کمک ۶۱۰ نرم افزار
این فایل قبولی های مانشت در سال ۹۲ هست،
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یه نگاهی بهش بنداز.
غیرانتفاعی علم و فرهنگ تهران و امام رضا و شیخ بهایی اصفهان میاری. شبانه ها رو هم بزن شاید بیاری.
یکی از دوستام غیرانتفاقی امام رضا میخوند، خیلی راضی بود از استاداشون. خودش پشیمون بود که همون سال اول چرا نرفته غیرانتفاعی. پارسال هم یکی از استادای ما خیلی تعریف شیخ بهایی رو می کرد.
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: emily6687 , miss_mx
ارسال:
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳, ۰۳:۲۶ ق.ظ
کمک ۶۱۰ نرم افزار
امیلی منم همین حدود شدم........نگران نباشید قبول میشید اما شما دختری فکر کنم دانشکاه نزدیک بزنی بهتر باشه......فکر کنم علم و فرهنکگ واسه شما خوب باشه...........البته شبانه ها رو هم شاید بیاری..........اما در مورد شیخ بهایی اصفهان شک نکن ک خیلی دانشگاه خوبیه
من اهل اصفهانم در مورد اصفهان اطلاعات دارم
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Exclamation کمک کمک کمک در مورد ادامه تحصیل در مقطع دکتری !!! aminomidi ۳ ۴,۶۵۸ ۱۷ مهر ۱۳۹۷ ۰۵:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: negarin_
  فرق بین مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار با مهندسی کامپیوتر نرم افزار Rafaat ۰ ۴,۲۰۵ ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: Rafaat
  کمک کمک : دوستان به نظرتون این سوال ها رو از کدوم منبع آوردند؟؟؟؟؟ امیدوار ۰ ۱,۸۸۴ ۰۳ آبان ۱۳۹۶ ۰۹:۰۷ ب.ظ
آخرین ارسال: امیدوار
  رتبه ۹۵۵نرم افزار امنیت و شبکه و رتبه۹۹۵سخت افزار sepideh1373 ۷ ۵,۸۵۸ ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: nazila73
  ۴۱ معماری ، ۷۸ هوش ،۱۷۶ نرم افزار، ۳ مهندسی دانش-- تقاضا کمک (عاجزانه ) amir93u ۶ ۱,۴۴۷ ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ ۰۸:۲۹ ق.ظ
آخرین ارسال: erfan.wakka
  کمک به رفع یک مشکل مشترک! - ۱۴۰ نرم افزار، ۲۰۷ هوش m.heidary ۳ ۲,۱۶۲ ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۲۵ ب.ظ
آخرین ارسال: sali_h
  ۳۴ نرم - نرم افزار شریف seied1372 ۲ ۲,۲۲۲ ۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: seied1372
  ۲۴۲ الگوریتم ،۳۷۱ نرم. الگوریتم برم یا نرم افزار؟ azamcheraghi ۱۱ ۸,۱۱۹ ۰۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: azamcheraghi
  رتبه بندی دانشگاه های ایران منحصراً برای رشته مهندسی نرم افزار [۶۸ نرم افزار] dozham ۴ ۷,۱۵۶ ۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  حساب لاندا ... کمک در اثبات..... کمک maryam.iii ۵ ۵,۰۲۸ ۱۴ اسفند ۱۳۹۴ ۰۷:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: vahidsamimi

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close