کمک ۶۱۰ نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
کمک ۶۱۰ نرم افزار - emily6687 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ
سلام به نظرتون شبانه کجا قبول میشم؟ غیرانتفاعی تهران بهتره یا پیام نور؟ کــــــــــــــــــــمــــــــــــــــــــــــــــــــک |
کمک ۶۱۰ نرم افزار - ana9940 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ب.ظ
من ۵۸۰ نرم شدم، نخونده رفتم دادم بهتر از پارسال شدم که جدی ارشد شرکت کردم! فکر می کنم غیرانتفاعی بخونید بهتره تا پیام نور. اینو نسبت به برخوردهای دوستام از جو بد پیام نور می گم وگرنه تجربه ش رو نداشتم. برید پرس و جو کنید اون دانشگاهی که میرید، چه استادهایی هستند و تو چه زمینه هایی کار می کنند، اگه استاد خوبی داشته باشند و شما هم فعال باشید، موفق خواهید شد. |
کمک ۶۱۰ نرم افزار - miss_mx - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ)emily6687 نوشته شده توسط: سلامغیر انتفاعی از پیام نور بهتره |
کمک ۶۱۰ نرم افزار - ana9940 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ
این فایل قبولی های مانشت در سال ۹۲ هست، مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یه نگاهی بهش بنداز. غیرانتفاعی علم و فرهنگ تهران و امام رضا و شیخ بهایی اصفهان میاری. شبانه ها رو هم بزن شاید بیاری. یکی از دوستام غیرانتفاقی امام رضا میخوند، خیلی راضی بود از استاداشون. خودش پشیمون بود که همون سال اول چرا نرفته غیرانتفاعی. پارسال هم یکی از استادای ما خیلی تعریف شیخ بهایی رو می کرد. |
کمک ۶۱۰ نرم افزار - ali_nemo - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ق.ظ
امیلی منم همین حدود شدم........نگران نباشید قبول میشید اما شما دختری فکر کنم دانشکاه نزدیک بزنی بهتر باشه......فکر کنم علم و فرهنکگ واسه شما خوب باشه...........البته شبانه ها رو هم شاید بیاری..........اما در مورد شیخ بهایی اصفهان شک نکن ک خیلی دانشگاه خوبیه من اهل اصفهانم در مورد اصفهان اطلاعات دارم |