(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: سلام بر دوستان
با تشکر از اطلاع رسانی همه
دوستانی که لطف میکنند اطلاع رسانی میکنند، اگه یه لطف دیگه هم کنند و بگویند که کدام دانشگاه ارزش مصاحبه رو داره ممنون میشم
چون خیلی از دانشگاهها فقط دانشجویان خودشون رو میگیرند و مصاحبه بقیه فرمالیته هست (صرفا برای اجرای قانون وزارت علوم)
به عنوان مثال دانشگاه صنعتی شیراز،اینو من خودم خبر دارم.بعدش بعضی از دانشگاه ها ارزشی ندارند واسه مصاحبه!یعنی مدرکشون چندان جالب نیست!
اگه لطف کنید در کنار اطلاع رسانی در مورد این چیزها هم صحبت کنید تا بقیه هم از اطلاعاتتون استفاده کنند ممنون میشم
سلام. خوب این که کدوم دانشگاه ارزش رفتن رو داره کاملا به شرایط شما بر می گرده. مثلا یه نفر به جز دانشگاه های تهران به جای دیگه ای فکر نمی کنه و حاضره توی خواجه نصیر درس بخونه ولی به خاطر بعد مسافت به دانشگاهی مثل صنعتی اصفهان نره. یا یه نفر دیگه چون می خواد توی یه دانشگاهی تحصیل کنه که سطح علمیش بالا باشه میاد و قید دانشگاه هایی مثل رازی و یزد و تبریز و غیره رو می زنه. ولی برای یه نفر دیگه این ها هم جزء انتخاب ها هستند.
این که فرمودین مصاحبه ی بعضی دانشگاه ها فرمالیته اس رو بنده جایی نشنیدم. دو تا از دوستان بنده از طریق همین سهمیه ممتازی به دانشگاه های خوب رفتند. یکی علم و صنعت و یکی هم صنعتی اصفهان. صنعتی شیراز رو خبر ندارم.
اما در مورد دانشگاه شیراز که اتفاقا پریروز اطلاعیه اش رو داد (
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
) من چیزای خوبی شنیدم (البته فقط شنیدم). امسال هم ظاهرا پذیرش ارشد it داره و احتمالا گرایش امنیت رو هم طبق خبری که پارسال اعلام کرده بودند :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
امسال بیارند. هر چند سال اول هستش ولی خوب برای کسی که علاقه داره و امکان تحصیل توی دانشگاهی مثل امیرکبیر رو نداره بد نیست.
با قسمت آخر صحبتتون هم کاملا موافقم. متاسفانه کمبود اطلاعات توی این زمینه به شدت احساس می شه. مثلا بنده که الان می خوام برم فلان دانشگاه، تنها اطلاعاتی که دارم اطلاعات سایت دانشگاهه در حالی که کسی که خودش اونجا درس خونده باشه می تونه اطلاعات خیلی خوبی توی این زمینه به بقیه بده. مثلا در مورد دانشگاه صنعتی اصفهان من یه وبلاگ جالب دیدم که خیلی خوب و دقیق همه چیز رو توضیح داده بود :
هر چند برای دانشجویان کارشناسی نوشته بود ولی اطلاعات خوبی بود.