من چند تا لینک خوب می ذارم تا با نقطه نظرات یکی از فعالان در عرصه کامپیوتر تو این مملکت آشنا بشید:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
تو کامنت های این ۲ پست می تونید با نقطه نظرات چند تن از مدیران شرکت های کامپیوتری فعال در زمینه نرم افزار هم آشنا بشید. درسته که ۹۰ درصد شرکت های موجود در ایران، این قدر تخصصی به موضوع نگاه نمی کنن ولی خوب بد نیست که با نظرات مختلف آشنا بشید.
پ ن: من خودم از این که تو دوره دانشجوییم خیلی کم کاری کردم خیلی ناراحتم و کلی ضرر کردم. تلاش زیادی برای جبران این امر کردم و سختی های زیادی کشیدم که اگه به موقع شروع کرده بودم شاید یک سوم مشکلاتی که در این راه داشتم هم برام پیش نمی اومد.
این مطالب و توصیهها خوشبختانه این روزا تو سطح وب فارسی ، به اندازه کافی وجود دارن و هر کسی که مشتاق باشه می تونه Road Map های بسیار خوبی پیدا کنه.
البته مطمئنم که از هر ۱۰ نفری که این مطالب رو می خونن، تنها شاید ۱ نفر از این پندها استفاده کنه و بقیه ....