(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۷ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: یه سوال فنی دیگه
من کلا از کدنویسی متنفرم
یادمه دوستم با یه برنامه ای داشت کار میکرد که اصلاً کد نمیزد.
ببین عموجان!
اگر از کد زدن متنفری اصلا سمت کارایی مثل طراحی وب و اینا نیا...
چه کاریه خو!
شما توی هر زمینه ای که بری باید کد بزنی حتی اگر چه میدونم با cmsهایی مثل جوملا و وردپرس و اینا باشه یا کلا هر زمینه دیگه ای ، وقتی بخوای نرم افزار تحویل ملت بدی حتما باید کد بزنی!
برو سمت کارای شبکه ای و کار با سرورها و اینا که کدنویسی به اون صورت نداره و یک مباحثی رو یاد میگیری نهایتش مثلا باید با یک سری Command کار کنی...
(۱۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: من php کار می کنم...
میشه بگید اون لقمه نون و بوقلمون شما حدودا چقدره؟
من با اینکه نمونه کار موفق دارم چون سابقه شغلی ندارم در این چند تا شرکتی که برای مصاحبه رفتم اکثرا رقم کمی رو پیشنهاد می کنن...(در حد کارآموز ) بجز یکی که اون هم نسبت به کارهایی که می خواست انجام بدهم کم بود.
ما که خسته شدیم اینقدر رزومه میل کردیم
خوب مهم همون سابقه شغلیه دیگه!
یکی ، دو سال اول زیاد به حقوق و پولی که میگیرین گیر ندین ، اگر میخواین سریع پیشرفت کنید!
من ۱ سال مفت برای یه شرکتی کار کردم(!) هم کارآموزیم رو همونجا بودم هم پروژه پایانیم رو از یکی از پروژه های شرکت پیشنهاد دادم و انجام دادم رفت... هم کلی چیز یاد گرفتم که عمرا اگر سر کلاس بشه یاد گرفت (البته منظورم کلاس دانشگاه نیستا
این آموزشگاه ها رو میگم)، الان هم کلی تحویلم میگیرن و قبولم دارن و هر وقتم برم اونجا میگن از فردا بیا کار کن عموجان!
همون ۱سالی اولی که اونجا بودم اینقدر رابطه های جدید برام ایجاد شده که اگر اینجا هم نخوام بمونم کلی آشنای دیگه دارم که برم پیش اونا...
البته الان هم در خدومت دوستان همونجا هستیم!
توصیه های عموجان - جلد دوم