(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۷ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط: بله کاملا درسته...اونوقت بچه های بالا به بقیه هم مشاوره میدن؟یا اختصاصیه؟
یه سوال خارج از بحث:شما ( یا بچه های بالا) درباره ی spss اطلاعی دارین؟فک میکنید بدردم بخوره برم مدرکشو بگیرم؟
والا بچه های بالا یکی از رفیقما تو دنیای واقعی هست و فقط به من مشاوره میده طبیعتاً
منم سعی می کنم چیزایی که به درد بخوره رو بیام مطرح کنم .مطمئن باشید آدم تک خوری نیستم
در مورد spss فک کنم به درد مدیریت و تحلیل داده می خوره . هدفتون از یادگیریش چیه؟ اگه می خواین فقط بزارین و هزینه کنید چرا دنبال چیزایی نمیرید که بازار کار بهتری داشته باشن و شاخ تر باشن ؟ البته من بازم میگم زیاد نمیدونم از spss که یه جورایی فک کنم از دید آمار به مسائل نگاه میکنه.
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۰ ب.ظ)ma2ta.a.h نوشته شده توسط: (03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ق.ظ)jamshidi نوشته شده توسط: .اول می خام با زبان شروع کنم هم سبک تره هم مثه بقیه درسا خشن نیست
هر کی پایس . بسم الله ....
به نظر شما الان زبان چی بخونیمم بهتر ه؟
والا من امروز یه سری ویدئو که تعریفشو شنیده بودم گرفتم . هنوز خودم نگاه نکردم اگه خیلی جالب بود میام میگم.
(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: منم احتمالا پایه ی زبان باشم. برنامه ی خاصی دارین؟
برنامه خودم دنبال کردن یه سری فیلم های آموزشی . به ترتیب ۵۰۴( البته دوران کنکور خوندمش ولی میخام کاری کنم که دیگه یادم نره)+
essential words toefl++ بعلاوه ۱۱۰۰ Words You Need .... فعلا. نظر شما چیه؟