(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ب.ظ)Nefarious نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ)Nefarious نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ)bakhooleh نوشته شده توسط: بچه ها !!!! چه جوریه که کامپیوتریا دارن با آی تیاا رقابت میکنن ؟! یعنی خودمون به کنار نگران بچه های کامپیوترم باید باشیم ؟
متاسفانه امسال اوضاع برای بچه های آیتی بد بود ، هر سال سوال های شبکه طوری می آد که آیتی ها نمی تونن جواب بدن امسال که نرم افزار هم از پارسال سختتر بود و نمی شد هنه اش رو زد، کامپیوتری های عزیز که این دو درس رو ندارند با ما که کلی خوندیم یکی شدند!
در نتیجه امسال بیشتر به نفع کامپیتری ها بود تا آیتی ها...
من نمیفهم چقد تفکیک میکنین دو رشته رو
ای تی و نرم شیش تا درس مشترک دارن اگه ادم همین شیش تا رو خوب بزنه تو هر کدوم قبول میشه !
یعنی حتی میشه اصن خیلی از درسایی که مختص نرم یا هوش یا ای تی هست رو نخونه
اکثر بچه ها هم هر دو رو امتحان میدن
من حالا یه غلطی کردم گفتم دلم نرم افزار میخواست !
وگرنه خودمو جزو هیچ دسته ای نمیدونم ! مث خیلی های دیگه
حالا به جای اینکه بگین با این درصدا کجا میشه قبول شد (یا سکوت اختیار کنین اگه نمیدونین) چرا میپرین این طوری به ادم ؟؟؟؟؟؟؟
کدوم پرش :دی
چرا ناراحت میشین من منظورم به شما نبود کلی بود که با این نوع سوال دادن دیگه تفاوتی بین کسی که واسه آیتی خونده و وقت گذاشته و کامپیوتر های عزیز وجود نداره و این به نظر من خوب نیست حالا شما می گین خوبه باشه خوبه:دی
عصبانی شدن نداره که
من ریپلای و جای بدی گذاشتم عذر خواهی میکنم
ولی دو سه نفر این حرف و زدن و من هی دارم اینجا f5 میزنم که ببینم کسی هست که بیاد بگه "اره تو قبول میشی" و در عوض هی با "غلط کردی ای تی امتحان دادی " رو به رو میشم .
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: من نمیفهم چقد تفکیک میکنین دو رشته رو
ای تی و نرم شیش تا درس مشترک دارن اگه ادم همین شیش تا رو خوب بزنه تو هر کدوم قبول میشه !
یعنی حتی میشه اصن خیلی از درسایی که مختص نرم یا هوش یا ای تی هست رو نخونه
اکثر بچه ها هم هر دو رو امتحان میدن
من حالا یه غلطی کردم گفتم دلم نرم افزار میخواست !
وگرنه خودمو جزو هیچ دسته ای نمیدونم ! مث خیلی های دیگه
حالا به جای اینکه بگین با این درصدا کجا میشه قبول شد (یا سکوت اختیار کنین اگه نمیدونین) چرا میپرین این طوری به ادم ؟؟؟؟؟؟؟
چون حقت نبود
ماشبکه ومهندسی نرم خوندیم
چون روزای لعنتیمون بخاطر طراحین نامحترم سیاه شد
چون روز کنکور ما توشک بودیم وامثثال شما ایندموون رو بردن
این طراحین سوالا نبودن بازم طلبکاربودی؟
الان من با این درصدام شریف قبول میشم که حق شما رو خوردم ؟
هممون الان عصبانی هستیم ولی جدن دیگه این حرفتون بسیار غیر منطقیه . به خدا CLRS ایتی با نرم افزار و هوش فرق نمیکنه !