خوب مهم نیس من که چه قبول شم چه نشم دارم الان واسه انفورماتیک پزشکی میخوانم کلاسهای کنکورشم ثبت نام کردم!از خیلی هام سوال پرسیدم گفتن این رشته آینده خیلی روشن تری نسبت به هوش و نرم افزاری داره که همه جا دانشگاهش هس!
از دولتی و آزاد و بین الملل و........
بعدم به قول یکی از رتبه اولهای دانشگاه شیراز که فوق نرم افزار گرفته گفت رشته نرم افزار فوقش با لیسانسش فرقی نداره!یه جورهای تو سری خورن فوق نرم افزار!
خیلی ها رو هم می شناسم از بهترین دانشگاه ها مدرک گرفتن حالا بیکار تو خونن!چون پز عالی و مدرک عالی ولی کار درخورشون که حقوق آنچنانی داشته باشه نیس یا خیلی خیلی کمه!
چیزی که آیندش معلوم نیس من بیشنم غصه بخورم به خاطر چیش!خوب میرم یه دانشگاه دیگه!تو ایران اگه خودت جربزه نداشته باشی یعنی هیچ!
اینا رو گفتم واسه کسهایی که خیلی ذوق دارن خیلی خوشحال نباشن!یا اونهاییم که ناراحتن و مثل من درس خواندن ناراحت نباشن!
ضمنا درصد های من ایناست:
زبان:۱۵
ریاضی:۸
مشترک:۲۵-۳۰
تخصصی:۲۰-۲۵
خیلی ناراحتم چون پارسال ۳۶ درصد مشترک زدم امسال بعد از ۶ ماه خواندن شده این!
ضمنا اگه سوالها لو رفته باشه به قول یکی از بچه ها مگه دولتی چند نفر می گیره!خوب اگر لو رفته باشه فوقش ۱۰۰-۲۰۰ نفرم سوالها تو کل کشور به دستشون رسیده باشه !منم با این درصدهام که کلا قبول نمی شم
بعدم جوابها نیازی نیس خالی باشه خدا داده استاد می رن از اساتید می پرسن و جوابو هم می گیرن!
موفق باشید!