mahsalove (قله مانشت رو فتح کرده) پاسخ درست: ۲ سوال تاریخ ثبت نام: ۰۶ دى ۱۳۹۲ تاریخ تولد: مخفی (۳۴ ساله) زمان محلی: ۲۱ November 2024 , 10:25 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
نظرهای کاربران
|
|
maryam.raz (05 اسفند ۱۳۹۲ در ۱۰:۴۴ ب.ظ) |
|
ماشالله کلاسارو ثبت نام کردی؟! بنظرمن که فقط شاید آمارش نیاز داشته باشه بقیه رو خودت میتونی بنده هم ثبت نام کردم :/ چکار کنم دیگه! |
|
maryam.raz (26 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۲:۲۲ ب.ظ) |
|
اوکی خانمی. موفق باشی. من که اصلا نمیتونم حساب نکنم | |
maryam.raz (25 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۸:۲۴ ب.ظ) |
|
نمیدونستم اینجا جواب دادی من پارسال اگه بدونی چه به سرم اومد کنکور کامپیوتر خراب کردم بعد دیدم تحمل یه سال دیگه رو ندارم نشستم واسه انفورماتیک خوندک خیلی خوندم ولی ظرفیتش خیلی پایین بود با اینجال مث تو مجازی شهید بهشتی قبول شدم ولی گفتم برم مجازی چکار با اون همه پول! باز باهربدبختی بود نشستم خوندم خدا خودش جای حق نشسته ایشالله که قبول میشیم |
|
mahsalove (25 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۲:۵۴ ب.ظ) |
|
مریم دست گذاشتی رو دلم منه دیونه پارسال بین الملل شیراز هوش آوردم خواستم برم نرفتم گفتم امسال بخوانم بهتر می شه فکر کنم امسال از پارسال بدتر دادم فقط خدا رحممون کنه حق اونهایی که حقشون قبولی بوده ضایع نشه خیلی بد بود...... |
|
maryam.raz (25 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۲:۵۱ ب.ظ) |
|
خداکنه واسه همه سخت بوده باشه بلکه قبول شدیم انصاف نیست کسایی که اینقدر خوندن بازم قبول نشن |
|
maryam.raz (25 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۲:۴۶ ب.ظ) |
|
من خیلی بد باورم نمیشه سرجلسه هم بچه ها همه گفتن خیلی بد بود ولی اینجا بعضی بچه ها خوب زدن خدا به خیر کنه |
|
maryam.raz (24 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۵:۲۴ ب.ظ) |
|
نه من ای تی ندادم. من مهندسی ۲ هستم که! | |
maryam.raz (24 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۵:۱۶ ب.ظ) |
|
سلام خانمی. واسه کامپیوتر کجا افتادی؟ ارم یا مهدسی؟ | |
tabassomesayna (21 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۵:۵۱ ب.ظ) |
|
سلام میشه در این ارسال کمکم کنید ؟؟! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ممنونم |
|
mahsalove (18 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۶:۳۲ ب.ظ) |
|
خواهش می کنم!کاری نکردم! | |
|
|
تشکککککککککککککر. | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |