لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - نسخهی قابل چاپ |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - saeed.rasouli - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ق.ظ
آرزو می کنم همه راضی باشند، اما اگر کسی نتونسته به اون چیزی که می خواسته برسه، امیدشو از دست نده و برای سال بعد تلاش کنه!!! من دوستای زیادی داشتم که یک سال خوب نبودند و سال بعد نتیجه خیلی خوبی گرفتند!! ایشالا که همه، همین امسال قبولند!!! |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - zare_programmer - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ ب.ظ
اصلا خوب نبود زبان :۳% ریاضی ۱۹% مشترک ۱۹% تخصصی هوش ۳۳% |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Amoojan - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ب.ظ
زبان : ۱۶/۶۶ ریاضی : سفید مشترک : ۳۷/۰۳ تخصصی نرم : ۵۲/۰۸ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - sahar_rostami2 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ
زبان ۴ مشترک ۱۱ مدیریت ۸۶ تخصصی ۳۳ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - zare_programmer - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: زبان : ۱۶/۶۶ شریف ایشالا! |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - ce3 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ب.ظ
تهران نمیارم رفتیم سال دیگه |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - zare_programmer - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۵ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ب.ظ)ce3 نوشته شده توسط: تهران نمیارم درصداتون رو بذارید از کجا میدونید ؟خدا بزرگه |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - zahra2012 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ
زبان سفید ریاضی ۲۵ مشترک ۲۷/۱۶ تخصصی نرم ۳۹/۵۸ یه خورده منو دلداری بدین کجام با این درصدا |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - izadan11 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ
افتضاح شد ریاضی ۳۰ مشترک ۳۹ تخصصی هوش ۲۰ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - ce3 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: فرمول محاسبه درصدو بذارید لطفا" (تعداد درست ضربدر سه منهای تعداد غلطها) تقسیم بر تعداد کل سوالات ضربدرسه |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - negar.v - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ب.ظ
یعنی اگه کلید همه دفترچه ها رو میزدن،می مردن آیا؟ Sent from my ME172V using Tapatalk |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Amoojan - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ
دوستان لطفا فقط درصدهاتون رو بزارین... فقط! |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - ce3 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ب.ظ)ce3 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: فرمول محاسبه درصدو بذارید لطفا" نه واسه ضریب نیست روش بدست آوردن درصد هر مجموعه درس هست مثلا واسه زبان: اگر:۱۴تادرست و ۲تا غلط داشته باشی میشه: ۴۴/۴۴درصد |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - ali.329 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ
زبان ۱۰ ریاضی سفید مشترک ۲۱ تخصصی معماری ۳۳ من هم رفتم عجب شیر.خدا نگهدار. |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - maryam.raz - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ
زبان ۱۰ ریاضی ۰ مشترک ۳۰ تخصصی نرم ۲۵! |