سلام به همه دوستان نرم افزاری.
بنده آیتی داده بودم و فقط منابع آیتی خونده بودم. اما نرم افزار هم شرکت کردم. اینم درصدامه. خوشحال میشیم نظراتتونو ببینیم. اگرم نشد که بیخیال طوری نیست.
زبان ۲۰
ریاضی ۰
مشترک ۳۵
تخصصی نرم ۱۵
تخصصی هوش ۱۲
(۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: (02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: من کامپیوتر رو درصد گرفتم البته رشته اصلیم آی تی بود هنوز جررات نکردم سمت پاسخای اون برم
زبان:۷ (آخه چرا؟؟:-؟)
ریاضی:-۲( فقط سوال ۴۲ گسسته رو زدم)
مشترک:۲۰
ت نرم: ۲۲
ت هوش:۱۸(بنظرم سوال ۱۱۷ هوش کاملا غلطه!)
میشه نظرتون رو بگید؟
درضمن میشه لطفا بگید چطوری تخمین میزنید؟متوجه نشدم با میانگین مقایسه میکنیم بعد چی؟
البته باید وایسی ببینی نظر سازمان سنجش درباره شما چیه ولی به نظر من امیدوار باش. همین که تخصصیتو ۲۲ زدی خوبه. چون این طور که معلومه تخصصی ضریب ۴ شده.
(۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ب.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان نرم افزاری.
بنده آیتی داده بودم و فقط منابع آیتی خونده بودم. اما نرم افزار هم شرکت کردم. اینم درصدامه. خوشحال میشیم نظراتتونو ببینیم. اگرم نشد که بیخیال طوری نیست.
زبان ۲۰
ریاضی ۰
مشترک ۳۵
تخصصی نرم ۱۵
تخصصی هوش ۱۲
(۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: (02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: من کامپیوتر رو درصد گرفتم البته رشته اصلیم آی تی بود هنوز جررات نکردم سمت پاسخای اون برم
زبان:۷ (آخه چرا؟؟:-؟)
ریاضی:-۲( فقط سوال ۴۲ گسسته رو زدم)
مشترک:۲۰
ت نرم: ۲۲
ت هوش:۱۸(بنظرم سوال ۱۱۷ هوش کاملا غلطه!)
میشه نظرتون رو بگید؟
درضمن میشه لطفا بگید چطوری تخمین میزنید؟متوجه نشدم با میانگین مقایسه میکنیم بعد چی؟
البته باید وایسی ببینی نظر سازمان سنجش درباره شما چیه ولی به نظر من امیدوار باش. همین که تخصصیتو ۲۲ زدی خوبه. چون این طور که معلومه تخصصی ضریب ۴ شده.
خوب کاری کردی درصدای آیتی رو چک نکردی. منم رشته اصلیم آیتی بود. ولی چک کردم و دپرس شدم. بنظرم آیتی امسال از نرم افزار سخت تر بود.