(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۴ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۰ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: همون استاد گفت میتونید تو برنامه نویسی بیمارستانها کار کنید ولی خب این چیز واضحی هست که واسه این کارها مهندسین کامپیوتر ارجحیت دارند و دیگه نوبت به ما نمیرسه
منم ثبتنام کدم ولی فقط کنکورشو میدم و اگه قبول هم بشم نمیرم. این نظر من بود طبق تحقیقات ۳ ۴ روزم. البته نظر دوستان هم محترمه
با این حرفتون کاملا مخالفم.چون مهندسای کامپیوتر اصلا نیازمندی بیمارستان ها رو نمی دونن.واقعا به نظر من بین هر رشته ای و رشته ی کامپیوتر باید یه پل باشه.
انکار نمی کنم که این رشته تو ایران جایگاه خودشو هنوز پیدا نکرده اما همه جای دنیا رشته ی انفورماتیک پزشکی رشته ای هست که به شدت ازش استفاده می کنن.تو ایران هم اگر چه قطعیتی وجود نداره اما احتمال اینکه در چند سال آینده ایجاد شغل شه براش خیلی زیاده.
در ضمن با همین شرایط هم امکان هیئت علمی شدن خیلی زیاده.
تنها مشکلی که من تو این رشته دارم اینه که استادا متاسفانه دانش فنی ندارند و بیشتر مباحث مدیریتی مطرح می کنند که خوب به هر حال دانشجوی ارشد خودش باید دنبال علایقش باشه.نه اینکه ببینه استاد چی می گه.
دوست عزیز شما رشتتون خیلی مربوط به رشته کامپیوتر و آیتی نیست و سرفصل های این دو رشته رو نمیدونید. تو این دو رشته درسی به نام "مهندسی نرم افزار" هست که به شدت روی جمع آوری نیازمندی ها و تحلیل و تشریح و مستندسازی و اعتبارسنجی و ردیابیشون صحبت میکنه میکنه و بیان شده که یه تیم تحلیل داریم که کارش همینه و کارمهندس نرم افزار صرفا کدنویسی هست و کار به جزییات نداره.
متاسفانه من تا حالا توی سه شرکت کدنویسی کردم،در واقع موقع تحصیل کار هم میکردم.همیشه هر دوتاش یا از مهندس نرم افزار بودن یا آیتی
البته بگم که به آیتی ها بیشتر واسه تحلیل و جمع آوری نیازمندی ها توجه دارند.
البته به فرض مثال این چیزی هم که شما میگید درست باشه،ولی مگه ما چقدر پروژه بیمارستانی میخوایم
من خودم به شدت به این رشته علاقه دارم و ثبت نام هم کردم. فقط تحقیقاتی رو که کردم در اختیار دوستان قرار دادم
در ضمن کسی نمیتونه منتظر بمونه که ببینه آینده یک رشته چجوریه؟!!!
آینده کی هست؟ فردا، پس فردا، یک ماه دیگه، یک سال دیگه، ۱۰ سال دیگه!! نه من میدونم نه شما
هدف من هدایت بقیه هست نه صرفا الکی دل کسی رو خوش کردن. هر کس خواست میتونه تحقیق کنه