(۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ب.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: دوست عزیز واسه شما که مایه داری و پولشو داری خوبه!!! اما آیا همه توانایی رفتن به آزاد رو دارن؟؟ آیا سطح علمی دانشگاه آزاد و دولتی تهران برابرند؟؟؟ شما که خودت میگی وقت نذاشتی درک نمیکنی یکی میاد میگه بیخیال برید کارآفرینی کنیییید!!! واقعا ایشون فکر کردن اینجا آمریکاست و من ایده ام رو بتونم تو ۴۸ ساعت پیاده کنم و تبدیل به یک مولتی تریلیاردر بشم؟؟؟ نه دوست عزیز اینجا ایرانه فقط ایران! من حتی نتونستم ایدم رو که یه اپ واسه اندروید بود پیاده کنم چون لپتاپم سوخت و گوشی اندروید دار هم نمیشد خرید( تو این وضع اقتصادی) . حتی حامی هم نداریم اینجا،بله اگه بابام پول داشت همه اینا درست ، اما واقعا فکر کنید چی میگید!! احساس میکنم خیلی خوشید و پشتتون گرمه، حالا یکی میاد براحتی جوابارو لو میده واقعا میدونید ما چه حسی داریم؟؟؟ من باید برم سربازی اگه قبول نشم ، دوما یعنی ۶ ماه وقتمو ریختم تو جوب آب!!!! ازونور هم از سربازی میای دیگه هیچی از علم عقبی!!! نه واقعا برم کارآفرینی نه جواب منو بده
پول؟ آها! پول! راست میگی همه توان آزاد رفتن را ندارن.
حالا شما به حرف ایشون که می گن کارآفرینی کنید عمل کنید و یه کاری بیافرینید و نتیجه میاد خودش (کار خود به خود آفریده میشه
).
۶ ماه چیه؟ اینجا بعضی ها هستند ۴ ساله علاف شدن!!! حسابشو بکن!! بابایی می دونی چیه؟ خیلی ها نمی خوان قبول کنن به رشتشون علاقه ندارن!
در نتیجه لجبازی می کنن!
یارو ۱ سال هم کمتر با امکانات روستا در حفظ می کنه(!) میره دندانپزشکی تهران!!!
سربازی هم برای همه آقا پسرهاست و حقشونه!
بعد از اون دیگه کارآفرینیت می رسی و دست چند نفرم میزاری تو کار!
فرار از ایران (پناهندگی) هم گزینه خوبیه! چون اینطور بهتون ماهیانه ۵۰$ حداقل میدن!
آخه هرجا میری میگن کارمند خانوم میخوایم.
پسرها می خوان چی کار کنن؟