(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ)mary1234 نوشته شده توسط: (24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط: اتفاقا چون گفته رکورد میشه برچسبی....تو مقسمی گفته:برچسبی(انواع داده ی ساختیافته(رکورد.آرایه و غیره))
عزیزم مقسمی باید بره از اول لیسانسشو بگیره....آخه چرا به حرفا و نوشته های اون اعتماد میکنید!!!
مقسمی باید بره لیسانس بگیره؟ جلال خالق
من مهندسی رو ۱۰۰% زدم خیلی عالی بود و استاندارد , os هم تو it , هم تو مهندسی ۱۰۰% (تو it خیلی آسون بود و تو مهندسی خیلی استاندارد) ولی دزسای دیگه رو خوب نزدم زبانم ۰ به هر حال
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ)shahram.nasaji نوشته شده توسط: جواب این سوال همون گزینه است که flow diagaram داشت که جزء مولفه های رفتاری هست که توی شی گراء استفاده نمیشه.
بقیه موارد Use Case, Class Diagram, ... همه در شی گرائی استفاده می شوند.
جواب اون سوال همون گزینه ای بود که develop داشت که جز نمودار شی گرایی نسیت
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ب.ظ)iranariyaii نوشته شده توسط: ولی فک کنم اشتراکی میشد یه اسم دیگه داره الان خاطرم نیست توی کتاب پوران
من چک کردم هیچ کدوم ازشون بهش نمیخورد غیر اشتراکی چ.ن گفته بو ۲ تا داده استفاده کنن از یک داده ارتباطی
توی وابستگی داده ای یه داده وابسته باشه به یه داده دیگه البته چیزی که توو کتاب نوشته
جواب اون سوال برچسبی بود stamp به صورت ساختمان داده یا یه آرایه آرگومان ارسال میشه
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ)itbaz نوشته شده توسط: اون سؤال که گفته بود از فناوری mobile استفاده می کنیم ولی ممکنه قطعی نباشه کدوم روش میشد؟! Parid Prototyping چی بود اصلا؟! من IM زدم. خواهشا هر کی جوابو میدونه بگه :'(
جواب اونم Prototypeبود چون نیازها شناخته نیست
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۲ ب.ظ)itmanesh نوشته شده توسط: داده ای میشد
وابستگی داده ای به صورت ارسال یه متغیر ساده هست مثل x
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ)elham_a7 نوشته شده توسط: دوستان سوال دیاگرامای OOA چی میشد؟
اون سوالی که دیاگرام توسعه داشت جز uml نیست
به نظرم سیتم عامل و نرم افزار آسونترین درسای it بودن