(۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۶ ب.ظ)firouziam نوشته شده توسط: (11 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۵ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: این جمله رو که میگید پارسه گفته ، یعنی کتاب پارسه؟
اگر گفته اشتباه گفته.
با اطمینان اینو میگم. مطابق کلیه مراجع. و البته سوالات کنکور.
اساسا بحث همزمانی در این مثالی که شما گفتید مطرح نیست. ابتدا ضرب انجام میشه و تموم میشه و بعد حاصل با a جمع میشه.
فک کنم دوستمون منظورشون نکته ایه که تو صورت سوال گفته(یعنی واسه محاسبه a+b*c از دوتا متغیر استفاده کرده-راست میگن منم دقت نکردم) وقتی تو صورت سوال اینجوری مینویسن یعنی اینکه همزمان نمیشه از همین متغیر هم خوند وهم توش نوشت، اما با توجه به نمونه سوالایی که من حل کردم و مخصوصا نمونه سالای اخیر(که البته تو همشون این نکته رو اینجوری نگفتن و صریح گفتن که میشه واسه این عبارت از یه متغیر استفاده کرد) فک کردم اینم داره همونو میگه...
ولی کلا این نکات زیر اینجور سوالا مهمه! تو ۸۹ هم یه سوال اینجوری داشتیم که یه نکته تو صورت سوالش داد و همون ترتیب بررسی عبارات رو یکم تغییر میداد
راستی یکی اگه حکمت این fragmentation رو تو اینجور سوالای زباله و ... فهمید به ما هم بگه، آخه وقتی من نمیفهمم قالب بندی حافظه چجوریه، از کجا بفهمم که تخصیص حافظه به این صورت پارگی ایجاد میکنه یا نه! عجبا!!!
خیر . اتفاقا به عمد اینجوری دادند.
سوال فرم کلی دستورات سه آدرسه رو گفته ، هیچ لزومی نداره پیاده سازی بهینه اون رو بهمون نشون داده باشند.
در مورد fragmentation
مفهومش دقیقا همون چیزیه که تو سیستم عامل داشتیم. که اینجا هم وقتی تخصیص حافظه از نوع پویا باشه ممکنه اتفاق بیوفته.
malloc هم به معنی حافظه پویا هست.
اینجا هم مطابق همون سیستم عامل دو نوع fragmentation داریم. داخلی و خارحی .
با فرض اینکه حافظه ها پشت هم اختصاص داده شده باشند ، با آزاد کردن Q عملا شکاف ایجاد شده. این البته تحلیل خودمه.