زمان کنونی: ۰۲ آذر ۱۴۰۳, ۰۲:۰۸ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
با سلام، من متاسفانه تمام مدارک شناساییم رو خوابگاه جا گزاشتم و الانم خونه هستم، به نظر شما چیکار میشه کرد؟ ظاهرا سر جلسه باید مدرک معتبر همراهت باشه. کپی کارت ملی یا شناسنامه یا پاسپورت معتبر قبول نیست؟
فکر کنم پاسپورت اعتبار داشته باشه. با این حال اگر نگران این مساله هستید و توی خوابگاه کسی هست می تونید بگید براتون تا روز کنکور پست کنه ولی به نظرم همون پاسپورت و کپی کارت ملی رو ببرید مشکلی نباشه.
عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
فکر نکنم به اعتبار پاسپورت کسی نگاه کنه! اعتبار کارت ملی همه تموم شده برای اطمینان کپی کارت ملی و شناسنامه رو هم ببرید و از همون اول توضیح ندید که نشاسنامه نبود و اینا! اگر پرسیدند بگید که پاسپورت هم که معتبره! به حالت تعجب بعد اگر باز چیزی گفتن کپی ها رو نشون بدید بگید شناسنامه محل تحصیلتون مونده
عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
پاسخهای درست:۲ گرایش: سایر وضعیت: فارغ التحصیل کارشناسی مقبولیت: ۱۹۰/۷+ امتیاز تاریخ مانشت: ۹۴۶۷ رتبه: ۶
RE: همراه داشتن کارت شناسایی سر جلسه آزمون
دفترچه بیمه هم کارت شناسایی محسوب میشه . من خودم شده مدارک همراهم نبوده از دفترچه استفاده کردم
به هر حال همه مشخصات ثبتی شما درش هست + عکس
البته اگر دفترچه رو بردید کپی مدارکی که دارید رو هم برا احتیاط ببرید.
یادش بخیر سال قبل برای اینکه مثلا تمرکز داشته باشم ، موبایل همراهم نبردم ، اما تو سالن مراقبا با داوطلبا بلوتوث بازی می کردن.
دوست خوبم نگزان نباش.کسی گیر نمیده ایشالا
"چشم اندازها" پس از "دست اندازهاست"... هر "چاله ای" ... "چاره ای" به من آموخت. "دوباره" فکر کن .... فرصت ها "دوباره" نمیشوند. "بکوش" .... ناامیدی را "بکش"... برای جلوگیری از "پس رفت" ... "پس باید رفت".
من یه مشکل اساسی دارم عکس کارت ملیم هیچ شباهتی به عکس شناسنامه ام نداره بعد هر دو شون هیچ شباهتی به عکسی که برای سنجش فرستادم نداره بعد هر سه تاش شباهتی به قیافه ی خودم نداره