(۲۷ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (27 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۷ ق.ظ)mass2009 نوشته شده توسط: (27 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ ق.ظ)na.farzane نوشته شده توسط: (26 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ب.ظ)mass2009 نوشته شده توسط: البته این که درسا به صورت جدا مطرح بشه در جای خودش وجود داره و دوستان در تاپیکهای مخصوص خودشون سوالات مخصوص هر درس رو میپرسند، .......
خب بینشون پست های زیادی قرار میگیره ،هر کسی ممکنه چندین سوال داشته باشه و.... نمیدونم رای با اکثریته همیشه
خب بزارین ما هم کمکتون میکنیم، ولی آخه وجود داره هر درس، به نظرم تکراری ،ولی باز دوستان اونطوری راحتترند، که هیچی....
من اخر نفهمیدم. این چیزایی که من میخوام بگم تکراری هست یا نه؟
بعدم موافقید که چنین تاپیکی درست بشه یا نه؟
به نظرم باید یه جای دیگه باشه ببینید همین حالا شما دارید در مورد این موضوع بحث میکنید یکی می یاد وسطش میگه که کتاب از نماینده پارسه گزفته.در مورد اینکه جدا هم باشند باز هم به نظرم باید جدا باشند چون اگه با هم باشند آدم گیج میشه. میتونید توی هر بخش که قبلا برای هر درس باز شده یه موضوع جدید باز بشه وبعد از مدیر بخوایم که اونو ببره بالا و سنجاق کنه!
در مورد عنوانش هم میشه گذاشت
[b]تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی ریاضی مهندسی [/b] البته اینا چیزی بودش که به نظر من رسید.(برای هر درس نامی این چنینی)
شک نکنید که چنین مطلبی لازم است دوست عزیز!!!
یه نظر دیگه هم دارم همین موضوع رو به نظر سنجی بزارید!!!!!