سلام، من هم به عنوان یک الگوریتمی دانشگاه تهران میگم از انتخابی که کردم اصلا پشیموون نیستم که هیچ، بسیار هم خوشحالم
کمی در مورد این رشته (دانشگاه تهران) توضیح میدم:
- درس هایی که در این رشته ارائه میشه بسیار کاربردی هستند. به عنوان مثال در الگوریتم های تصادفی (دکتر معینی - انگلیس) سعی در اینه که با استفاده از ترکیب آمار و احتمالات و الگوریتمهای قطعی، الگوریتم هایی (غیر قطعی) طراحی بشه که بسیار سریع تر از نمونه اصلی هست. مثال دیگر درس یادگیری ماشین (دکتر شعبان خواه - کانادا) هست که بسیار جذاب و کاربردی هست. مثال دیگر الگوریتم های گراف و شبکه (دکتر معظمی - امریکا) هست که همه جا کاربرد داره. مثال دیگر الگوریتم های کوانتومی هست که ممکنه تا چند سال دیگه باعث یک انقلاب بشه! (هر چند، به نظر من ممکنه این اتفاق نیوفته، اما شرکت های بزرگ نظر متفاوتی دارند). مثال دیگر الگوریتم های تقریبی، الگوریتم های بهینه سازی، الگوریتم های موازی، الگوریتم های پیشرفته و ...
- اکثر منابع درسی به زبان انگلیسیه.
- به نظرم نباید بپرسید بازار کار این رشته چطوره! چرا؟ چون شما که قرار نیست کارمند بانک بشید! شرکت های امروزی بسته به توانایی شما در حل مسائل و مهارت هایی که دارید شما رو استخدام میکنند.
در هر حال پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کنید و به نظر من هم، همه چی برمیگرده به خود دانشجو. موفق باشید