(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ)Breeze نوشته شده توسط: سرورهای داخلی قاعدتا از سرعت بالایی برخوردارن اما یک عیب بزرگ هم دارن .. اونم اینه که در صورت وجود کوچکترین محتوای مجرمانه ( مثلا یک جمله ی مسئله دار) که حتی ممکنه سهواً درج شده باشه ، با قوانین سخت و یکطرفه ی فیلترینگ مواجه میشه که در این مواقع فیلتر شکن و استفاده از پروتکل های امن برای کاربران مانشت که می خواهیم سایر مطالب رو بخونیم ، امکان پذیر نیست .
سایتهای داخلی هیچوقت فیلتر نمیشن. در واقع مکانیزم فیلترینگ روی ترافیک ورودی هست. داخل خود ایران امکان فیلتر کردن به هیچ وجه وجود نداره. چون اصولاً امکان گذاشتن یه سرور بین هر شهر، یا انتقال کل ترافیک به تهران و مجدد به کل کشور وجود نداره. به همین خاطر واگذاری سرور به اشخاص در ایران محدود و بستگی به اعتبار طرف داره و با کلی سند قابل انجام هست.
یه دلیل سرعت بیشتر سرورهای ایران هم شاید همین نبود پروکسی فیلترینگ باشه.
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ)Breeze نوشته شده توسط: در مورد هزینه هم تا اونجا که اطلاع دارم قرار هستش که برای تشویق انتقال سایت های پر بازدید به سرور های داخلی ، به زودی قیمت ها خیلی پایین بیاد..
از بعیدیاته! وقتی یه شرکت از جیب داره میگذاره که نمیره ضرر ده بشه.
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ)Breeze نوشته شده توسط: به نظر من اگه قصد این کار رو دارید ، بهتره که قوانین عضویت رو بازبینی کنید و مدیریت روی پیج ها رو فشرده تر .. که خدای نکرده با این مشکلات مواجه نشیم ..
همین الانش پلیس دم به دقیقه زنگ میزنه بهم! دیگه رفیق شدیم با هم. کلا سرور ما هر جا باشه شماره تلفن من رو دارند و بخوان کاری کنن در دسترس هستم! مصیبتها هم از همینجا شروع میشه که یه سایت یه خرده بزرگ بشه. فقط و فقط دردسر داره.
باید یه تاپیک دیگه به اسم: همه آنچه بین مانشت و دانشگاه صنعتی شریف هست باز کنم
دوستان شریفی هم کم از برادران رقیب ندارند!