۰
subtitle
ارسال: #۱

مفهوم کلید - نرمالسازی و حافظ وابستگی (کنکور ۸۴)
سلام دوستان عزیز خدا قوت
من میخواستم بدونم چطور امکان داره X کلید اصلی رابطه R باشه و اونوقت رابطه R به روابط R1 و R2 نرمال بشه
یعنی من مشکل ندارم که X باید تو هر دو زیر رابطه کلید اصلی باشه ولی با این مشکل دارم که اصلا چرا این نرمال سازی باید انجام بشه
من میخواستم بدونم چطور امکان داره X کلید اصلی رابطه R باشه و اونوقت رابطه R به روابط R1 و R2 نرمال بشه
یعنی من مشکل ندارم که X باید تو هر دو زیر رابطه کلید اصلی باشه ولی با این مشکل دارم که اصلا چرا این نرمال سازی باید انجام بشه
۰
ارسال: #۲

RE: مفهوم کلید - نرمالسازی و حافظ وابستگی (کنکور ۸۴)
(۲۴ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: سلام دوستان عزیز خدا قوت
تو هر دو نباید کلید اصلی باشه تنها تو یکی از روابط تجزیه شده باید کلید باشه که گزینه چهارم درسته....
ارسال: #۳

RE: مفهوم کلید - نرمالسازی و حافظ وابستگی (کنکور ۸۴)
(۲۴ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۲۲ ب.ظ)mhma_1367 نوشته شده توسط: تو هر دو نباید کلید اصلی باشه تنها تو یکی از روابط تجزیه شده باید کلید باشه که گزینه چهارم درسته....
ممنون از جوابتون
کلید ارشد که گزینه ۳ هست و درسته
چون میدونیم که توی رابطه R صفت X کلید هستش پس یعنی X -> Y و X -> Z پس باید بعد از نرمالسازی هم این وابستگی ها وجود داشته باشه. فقط در صورتی وابستگی ها حفظ میشه که X تو هر دو رابطه R1 و R2 کلید باشه
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close