مفهوم کلید - نرمالسازی و حافظ وابستگی (کنکور ۸۴) - نسخهی قابل چاپ |
مفهوم کلید - نرمالسازی و حافظ وابستگی (کنکور ۸۴) - hosshah - 24 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ب.ظ
سلام دوستان عزیز خدا قوت من میخواستم بدونم چطور امکان داره X کلید اصلی رابطه R باشه و اونوقت رابطه R به روابط R1 و R2 نرمال بشه یعنی من مشکل ندارم که X باید تو هر دو زیر رابطه کلید اصلی باشه ولی با این مشکل دارم که اصلا چرا این نرمال سازی باید انجام بشه |
RE: مفهوم کلید - نرمالسازی و حافظ وابستگی (کنکور ۸۴) - mhma_1367 - 24 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۲۲ ب.ظ
(۲۴ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: سلام دوستان عزیز خدا قوت تو هر دو نباید کلید اصلی باشه تنها تو یکی از روابط تجزیه شده باید کلید باشه که گزینه چهارم درسته.... |
RE: مفهوم کلید - نرمالسازی و حافظ وابستگی (کنکور ۸۴) - hosshah - 24 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ
(۲۴ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۲۲ ب.ظ)mhma_1367 نوشته شده توسط: تو هر دو نباید کلید اصلی باشه تنها تو یکی از روابط تجزیه شده باید کلید باشه که گزینه چهارم درسته.... ممنون از جوابتون کلید ارشد که گزینه ۳ هست و درسته چون میدونیم که توی رابطه R صفت X کلید هستش پس یعنی X -> Y و X -> Z پس باید بعد از نرمالسازی هم این وابستگی ها وجود داشته باشه. فقط در صورتی وابستگی ها حفظ میشه که X تو هر دو رابطه R1 و R2 کلید باشه |