۰
subtitle
ارسال: #۱

نرمالسازی(کامپیوتر ۸۳)
سلام
جواب گزینه ۲ هست. دوستان این سوال من احساس میکنم شکلش کامل نیست یعنی تو جوابیه اومده [tex]AB\rightarrow CD[/tex]
و[tex]CD\rightarrow AB[/tex] ولی این رابطه دومی در شکل نیست که یعنی فقط [tex]C\rightarrow A[/tex] و[tex]D\rightarrow A[/tex]
دیگه چطوری این رابطه رو بدست اورده[tex]CD\rightarrow AB[/tex] ؟چون اگه این رابطه برقرار باشه ما دو تا کلید کاندید خواهیم داشت و رابطه در سطح دوم نرمال خواهد بود. در سطح سومو نمیدونم کسی توضیح بده ممنونش میشم؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
جواب گزینه ۲ هست. دوستان این سوال من احساس میکنم شکلش کامل نیست یعنی تو جوابیه اومده [tex]AB\rightarrow CD[/tex]
و[tex]CD\rightarrow AB[/tex] ولی این رابطه دومی در شکل نیست که یعنی فقط [tex]C\rightarrow A[/tex] و[tex]D\rightarrow A[/tex]
دیگه چطوری این رابطه رو بدست اورده[tex]CD\rightarrow AB[/tex] ؟چون اگه این رابطه برقرار باشه ما دو تا کلید کاندید خواهیم داشت و رابطه در سطح دوم نرمال خواهد بود. در سطح سومو نمیدونم کسی توضیح بده ممنونش میشم؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
ارسال: #۲

RE: نرمالسازی(کامپیوتر ۸۳)
گزینه ۱ حکم یک جمله صحیح را دارد و وابستگی های زیر بدیهی اند:
[tex]AB\rightarrow F [/tex]
[tex]AB\rightarrow C [/tex]
[tex]AB\rightarrow G [/tex]
گزینه ۲ ، گزینه مورد نظر سواله(هر چند کتاب مدرسان گزینه ۴ را صحیح اعلام کرده).
[tex]AB\rightarrow F [/tex]
[tex]AB\rightarrow C [/tex]
[tex]AB\rightarrow G [/tex]
گزینه ۲ ، گزینه مورد نظر سواله(هر چند کتاب مدرسان گزینه ۴ را صحیح اعلام کرده).
۰
ارسال: #۳

سوال من یه چیز دیگست نوشتم اون کلید کاندید دومی چطوری بدست اومده؟
۰
ارسال: #۴

۰
ارسال: #۶

۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close