(۲۲ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ق.ظ)Breeze نوشته شده توسط: مثل آقای دکتر میبدی ( پدر اتوماتای ایران) و پروفسور منهاج ( دانشمند نمونه جهان در سال ۲۰۰۴ در زمینه تخصص فازی) و اساتید بزرگی مثل دکتر فائز ، در زمینه ی هوش مصنوعی بالاترین rank رو در بین دانشگاههای دولتی دارن .
این عزیزان آیا دیگر در دانشگاه فعال میباشند و یا به آلبوم خاطرات پیوسته اند؟
(۲۲ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: اقا مثلا می گن ارشد هوش از ارشد نرم سخت تره برای دکتری هم ارشد هوش از نرک سخت تر می شه؟
این سختی نسبی هستش و خیلی ربط به دانشگاه داره!
فاز دکتری خیلی فرق میکنه اونم توی ایران، به نظر من شما به جای این که درگیر این حاشیه ها بشی بهتره انرژیت رو بزاری بری یه جای خوب، اگه شریف و تهران رفتی که ۱۰۰% تصمیم میگیری بری خارج! چون اونجا میبینی که چه خبره و چقدر فضا بازه.
گرایش هوش و نرم هم کلا ربط به استادی داره که باهاش کار میکنی! ولی این چیزی که من دیدم جنبه ریاضی گرایش هوش خیلی بشتره و بازم میگم شما میتونی مثلا نرم افزار تو حوزه تست نرم افزار کار کنی یا مثلا سیستمی کار کنی و یا روی الگوریتم و این چیزا درگیر بشی.
کلا همه چی ربط به استاد داره و همین و بس، مثلا شریف چه آدمایی داره، شیراز هم که من هستم انصافا توی هوش چنتا استاد خوب داره که واقعن خیلی کارشون درسته.