(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ)alireza.m نوشته شده توسط: (08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۵۷ ب.ظ)High_Voltage نوشته شده توسط: برو آقا شبکه شریف حالشو ببر منم رای دادم که مشکل تساوی درصد هات هم حل بشه.
ولی جدای از شوخی من اگه بودم بعد از نرم شریف قطعا شبکه شریف رو میزدم یکی از استادای خود من با اینکه کارشناسی نرم افزار بوده ارشد رفته شبکه و الان هم دانشجوی دکتری هستش یعنی مشکلی برای دکتری نداری اگه زمینه تحقیقاتی که انتخاب میکنی بروز باشه.
موفق باشید
اولاً تشکر، ثانیاً یک سر به نظر سنجی بزن، ببین مشکلات فراتر از این حرفاست!
آخه وقتی من اصلاً نمیدونم شبکه چیه!؟ چی میگه؟! چی میخواد؟! به نظرت کار درستیه اینقدر بالا بزنم؟! من مشکلی با درس و درس خوندن ندارم، میخونم، اما میترسم به بچههای شریف نرسم.
چارت درسی فناوری اطلاعات رو با مهندسی نرم افزار مقایسه کنید میبینید که اونها فقط شبکه ۲ رو بیشتر از مهندسیها پاس میکنن که در ارتباط با شبکه های کامپیوتریه پس در زمینه درسی به مشکلی نمیخورید اگه تلاش کنید.
البته استاد ما خیلی تعریف شبکه امیرکبیر رو میکرد می گفت بهتر از شریف هستش و در مورد سخت گیری که میگفت اصلا سخت گیر نیستن فقط در مورد دانشجویان دکتری سخت گیرن حالا یا این استاد ما خیلی ادم درسخونی هستن یا این دانشجوها برای امیرکبیر حرف در اوردن به نظر من یک سر هم برید دانشگاه امیرکبیر در مورد رشته امنیت و شبکه اونجا هم کمی تحقیق کنید شاید واقعا بهتر از شریف باشه.