زمان کنونی: ۰۷ آذر ۱۴۰۳, ۱۱:۲۰ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

همبندی گراف(علوم کامپیوتر سال ۸۳)

ارسال:

tarane1992 پرسیده:

همبندی گراف(علوم کامپیوتر سال ۸۳)

سلام

جواب گزینه ۴ هست.

لطفا کسی میتونه این سوالو توضیح بده ممنونش میشم.اینکه اینجا همبندی رو کلی در نظر میگیریم منظور از گزینه ها چیه کمی درباره گزینه ها کسی میتونه توضیح بده.Shy

ممنون.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

۰
ارسال:

soheila2012 پاسخ داده:

RE: همبندی گراف(علوم کامپیوتر سال ۸۳)

همبند یعنی باید از همه ی راس ها عبور کنه یعنی جنگل نداشته باشیم و جور دیگه یعنی همه با هم اتصالی داشته باشن.حالا تو این سوال وقتی a درجه ۴ هست پس باید ارتباط ۴ تایی با بقیه داشته باشه!از گراف اصلی a رو حذف کنین سه تا درخت جداگونه نمیتونه بسازه.
g حتما دور داره بازم به این درجه ببینین توی این شکل دو تا اتصال دیگه هم وجود داره که باعث میشه دور ایجاد کنه.
اگه a حذف بشه اتصال اصلی و ۴ ارتباط قطع میشه و باز هم درخت ها جدا میشن و دیگه همبند نیستن.
b رو هم به خاطر اتصالی که برای a ، بین بقیه ایجاد میکنه نمیشه حذف کرد.
امیدوارم متوجه شده باشین.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر

ارسال:

farham_heidari پاسخ داده:

(۱۸ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ق.ظ)soheila2012 نوشته شده توسط:  همبند یعنی باید از همه ی راس ها عبور کنه یعنی جنگل نداشته باشیم و جور دیگه یعنی همه با هم اتصالی داشته باشن.حالا تو این سوال وقتی a درجه ۴ هست پس باید ارتباط ۴ تایی با بقیه داشته باشه!از گراف اصلی a رو حذف کنین سه تا درخت جداگونه نمیتونه بسازه.
g حتما دور داره بازم به این درجه ببینین توی این شکل دو تا اتصال دیگه هم وجود داره که باعث میشه دور ایجاد کنه.
اگه a حذف بشه اتصال اصلی و ۴ ارتباط قطع میشه و باز هم درخت ها جدا میشن و دیگه همبند نیستن.
b رو هم به خاطر اتصالی که برای a ، بین بقیه ایجاد میکنه نمیشه حذف کرد.
امیدوارم متوجه شده باشین.

سلام چیزی که میگید را میشه برام توضیح بدید
مثلا همبند یعنی از همه راس ها عبور کند؟ یعنی جنگل نداشته باشیم ...
الان سوال من اینه که اگر همبند باشه انگاه جنگل است ؟؟
قسمت اول توضیحتون برام نامفهموه
اگه لطف کنه تعریف جنگل را از دیدگاه همبندی بگی ممنون میشم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر

ارسال:

soheila2012 پاسخ داده:

(۱۸ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ق.ظ)farham_heidari نوشته شده توسط:  [

سلام چیزی که میگید را میشه برام توضیح بدید
مثلا همبند یعنی از همه راس ها عبور کند؟ یعنی جنگل نداشته باشیم ...
الان سوال من اینه که اگر همبند باشه انگاه جنگل است ؟؟
قسمت اول توضیحتون برام نامفهموه
اگه لطف کنه تعریف جنگل را از دیدگاه همبندی بگی ممنون میشم
[/quote]

فقط میخواستم مفهوم رو برسونم. وقتی چند تا درخت جدا از هم باشن که بین هیچ دو راس از دو درخت متفاوت مسیری وجود نداشته باشه خب یعنی همبندی رعایت نشده.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر

۰
ارسال:

fsi2013 پاسخ داده:

(۱۷ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط:  سلام

جواب گزینه ۴ هست.

لطفا کسی میتونه این سوالو توضیح بده ممنونش میشم.اینکه اینجا همبندی رو کلی در نظر میگیریم منظور از گزینه ها چیه کمی درباره گزینه ها کسی میتونه توضیح بده.Shy

ممنون.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

سلام چراجواب گزینه ۴ هستش؟از چه کتابی جواب رو نگاه کردی که گزینه ۴ میشه!
بافرض اینکه گراف اصلی G همچین حالتی داشته باشه.اونوقت گزینه ۴ درست نیست و جواب صحیح گزینه ۳ میشه.

فایل‌(های) پیوست شده

۰
ارسال:

tarane1992 پاسخ داده:

سلام

ممنونم از دوستان خوب من کتابم مقسمیه.

خوب این که میگید این دو درجه اضافه کردید حتما زیر شاخه چپ باید باشه که قطعی نیست این دو درجه میتونی هم از زیرشاخه راست و هم چب انتخاب باشه ولی باز مشخص نیست...

سهیلا خانم میشه گزینه ۴ بیشتر توضیح بدید منظورتون اینه اگر b حذف بشه جنگل به وجود میاد و برا همینه همبند نیست؟؟Shy
اینکه درجه a چهار هست با توجه به این درجه یعنی میشه گفت که با حذف a ما ۴ تا مولفه همبند داریم ؟
وقتی a رو حذف میکنیم چون بین دو درخت چپ و راست ارتباط مسقیمی نیست پس همبند نیست؟ سوال من این که ممکنه این دو درجه از هر دو درخت جبران بشه هم از چ و هم از راست بازم درست میشه ؟

ممنون از وقتی که میگذارید.

۰
ارسال:

hoomanab پاسخ داده:

سلام. گزینه ۱ غلطه چون اگه a رو از g کم کنیم، ۲ مولفه همیند باقی میمونه.
گزینه ۲ هم بیهیه که غلطه چون درجه a چهار هست و گراف دور داره.
گزینه ۳ هم غلطهفرض میکنیم(فرض خلف) همبند باشه. در این صورت باید یالی بین جنگل پایین و بالا باشه. اگه این یال وجود داشته باشه، مثلا از c به b ، شکل درخت عوض میشه یعنی دیگه جنگل بالا وصل میشه به c نه a. پس فرضمون غلطه.
و اما گزینه ۴ کاملا درسته. چون اگه b حذف شه، حتی اگه دو تا یال دیگه a رو هم رسم کنیم، یک گره بی سر و سامان میمونه.

Sent from my SM-T210R using Tapatalk

۰
ارسال:

tarane1992 پاسخ داده:

ممنون از پاسخ شما.
برای گزینه ۳ منظورتون اینه که اگر a حذف کنیم اگر یالی مستقیم بین b وc بود در این حالت همبند میشد در حالی که نیست؟

یه سوال دیگه دارم مگه این شکل درخت نیست چرا باید دو درجه دیگه بگه داشته باشه که دور ایجاد کنه اون وقت که درخت دور داره درخت نمیشه که؟Blush

ارسال:

fsi2013 پاسخ داده:

(۱۸ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط:  ممنون از پاسخ شما.
برای گزینه ۳ منظورتون اینه که اگر a حذف کنیم اگر یالی مستقیم بین b وc بود در این حالت همبند میشد در حالی که نیست؟

یه سوال دیگه دارم مگه این شکل درخت نیست چرا باید دو درجه دیگه بگه داشته باشه که دور ایجاد کنه اون وقت که درخت دور داره درخت نمیشه که؟Blush
این سوال کنکوره اینایی هم که توی صورت سوال میگه فرضیه است

مکالمه ی کوتاهی بود بین من و آقا هومان اگه اشتباه نکنم راجب این سوال
fsi2013 نوشته شده توسط: سلام توی اون سوال گراف همبندی منظور از G-b یعنی حذف کردن یال b ???؟؟؟؟؟

hoomanab نوشته شده توسط: سلام. بله

fsi2013 نوشته شده توسط: مطمئنید؟واقعیتش من سال قبل کنکور دادم خیلی وقته کتابارو نخوندم ولی اینو شما مطمئنید؟توی کدوم کتاب نوشته منظورش یعنی حذف کردن b ?
hoomanab نوشته شده توسط: اولین باره این تست رو میبینم جایی ندیدمش. فکر نمیکنم معنی دیگه ای داشته باشه

fsi2013 نوشته شده توسط: به نظرم چون G-a پیمایش dfs با شروع از گره a پس G-b هم میشه پیمایش dfs با شروع از گره b

hoomanab نوشته شده توسط: چطور؟! اولین باره اینطور چیزی میبینم. مطمینید؟!
اگه اینطور بخواد بگه چرا درخت پیمایش رو داده؟! باید گراف رو میداد.

fsi2013 نوشته شده توسط: درخت پیمایش با همین فرضیات و با همین یال هایی که داری !!!! و باید حالت های مختلفشو در نظر بگیری!من اینطوری فک میکنم!شایدم اشتباه باشه توی همون صورت سوال حرفامونو مینویسم اگ بقیه دوستان نظری داشتن بگن،واسه خودمم جالب شد!چون به نظرم حذف کردن خیلی بی معنی و ساده است!
اگر کسی از دوستان نظری داره بگه ما هم از شک دربیایم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر

۰
ارسال: #۱۰

hoomanab پاسخ داده:

برای گزینه ۳ اینو هم میشه گفت. اما منظور من این بود با فرض اینکه هیچ یالی نمیتونه بین جنگل بالا و پایین باشه، حتی اگه b حذف بشه و دو تا یال دیگه a رو رسم کنیم، گراف همبند نیست.
منظور سوال اینه که a در کل ۴ تا یال داره که دوتاش به هر دلیلی، مثلا یال جلورونده بودن، توی درخت نیست. اینی که سوال داده همه یال های گراف رو نشون نمیده چون درخته. در گراف، چون a دو تا یال دیگه داره، مثلا از a به I(آی!)، یا از a به e, گراف دور داره

۰
ارسال: #۱۱

tarane1992 پاسخ داده:

ممنون از شما الان متوجه شدم.

موفق باشید.Shy

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  [دانلود]آزمون های آزمایشی مدرسان شریف -مهندسی کامپیوتر و ای تی-سال ۹۱(کنکور ۹۲) esisonic ۱۱ ۴۳,۶۱۴ ۱۸ آبان ۱۴۰۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: farshchian2090
  جزوه برای درس نظریه علوم کامپیوتر matias ۱۳ ۱۵,۱۰۴ ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ ۰۸:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shabankhah
  گرایش های علوم کامپیوتر alisaaa ۴ ۴,۳۱۷ ۱۳ آذر ۱۴۰۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: hashemhamidi
  علوم کامپیوتر شریف یا نرم افزار تهران؟ ۴L1R3Z4 ۴۴ ۳۲,۸۳۲ ۰۶ شهریور ۱۴۰۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: moeinbahari
  رتبه ۵۴ علوم کامپیوتر و ۷۶ ریاضی ارشد ۱۴۰۰ Computer92 ۰ ۲,۳۵۶ ۰۸ شهریور ۱۴۰۰ ۰۹:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: Computer92
  کارنامه نهایی ازمون دکتری داخل سال ۱۳۹۲-گرایش معماری کامپیوتر انرژی مثبت ۱ ۴,۴۷۸ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567
  بعد ۶ سال اومدم، ارشد مهندسی کامپیوتر کسی هست؟؟ seyed_eng ۷ ۶,۵۹۱ ۱۱ آبان ۱۳۹۹ ۰۷:۴۷ ق.ظ
آخرین ارسال: iraj.leo
  سوال ۸ دکتری علوم کامپیوتر سال ۹۴ ss311 ۲ ۳,۴۸۹ ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۲:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: ss311
  سوال ۱۴ علوم کامپیوتر ۹۶ ss311 ۴ ۳,۸۲۷ ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۲:۳۳ ب.ظ
  جایگشت( ارشد علوم کامپیوتر ۹۸ ) ss311 ۰ ۱,۹۱۴ ۰۳ اسفند ۱۳۹۸ ۱۲:۴۵ ب.ظ

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close