۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال از مبحث مرتب سازی - ساختمان داده ها (سوال ۵۰ آزمون آزمایشی ۲۵ درصد چهارم)
سلام دوستان.
سوال ۵۰ آزمون ۲۵ درصد چهارم پارسه با پاسخ آن را در ادامه قرار داده ام. به نظر من این سوال نمی تواند درست باشد و اصلا پاسخ آن قانع کننده نیست، در واقع دنباله اجرا منطقی نمی باشد.
لطفا نظر خود را در در این مورد بفرمایید.
سوال ۵۰ آزمون ۲۵ درصد چهارم پارسه با پاسخ آن را در ادامه قرار داده ام. به نظر من این سوال نمی تواند درست باشد و اصلا پاسخ آن قانع کننده نیست، در واقع دنباله اجرا منطقی نمی باشد.
لطفا نظر خود را در در این مورد بفرمایید.
۰
ارسال: #۲

RE: سوال از مبحث مرتب سازی - ساختمان داده ها (سوال ۵۰ آزمون آزمایشی ۲۵ درصد چهارم)
(۱۲ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: سلام دوستان.منم اون روز که حلش کردم به نظرم غلط میومد ولی بعد نمیدونم چی شد به نتیجه رسیدم درست میگه نظرم هم این بود که در هر سطر از شکلی که نشون داده فقط یکی از مرتب سازی های زیر آرایه رو نشون داده و اولش چپ ها را مرتب کرده و بعد راستها.
خیلی بهش گیر ندادم چون غیر از ادغامی به هیچکدوم دیگه شبیه نبود
ارسال: #۳

RE: سوال از مبحث مرتب سازی - ساختمان داده ها (سوال ۵۰ آزمون آزمایشی ۲۵ درصد چهارم)
(۱۲ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(12 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: سلام دوستان.منم اون روز که حلش کردم به نظرم غلط میومد ولی بعد نمیدونم چی شد به نتیجه رسیدم درست میگه نظرم هم این بود که در هر سطر از شکلی که نشون داده فقط یکی از مرتب سازی های زیر آرایه رو نشون داده و اولش چپ ها را مرتب کرده و بعد راستها.
خیلی بهش گیر ندادم چون غیر از ادغامی به هیچکدوم دیگه شبیه نبود
آره خوب گزینه های دیگه خیلی پرتند ولی خیلی هم ادغامی نیست ! فکر کردم شاید نکته ای داشته باشه که من متوجه نشدم.
ارسال: #۴

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close