[quote='afagh1389' pid='27687' dateline='1306733321']
[quote='MehrTa' pid='27681' dateline='1306731958']
آفاق خانم بچهها میگفتند از یه گرایش امیرکبیر میشه رفت یه گرایش دیگه، اگه این حرف درست باشه فکر نمی کنید بهتر باشه همه امیرکبیرها رو کنار هم بزنید؟
ضمناً دانشگاه تبریز از یزد و کرمان بهتره و شما پایینتر زدید اون رو. حالا اگه شما شرایط شخصی خودتون رو هم در نظر گرفتید که اون یه بحث دیگه است.
به نظر من که خوبه. و اینجور که پیداست قبول شدن توی تهران براتون خیلی مهمه.
و انشاالله که تهران یه دانشگاه خوب قبولید، از همین الان تبریک عرض میکنم قبولی تون رو
[/quote]
بعید میدونم چون من به یکی از بچه های امیرکبیر که گرایششون نظریه محاسبات هست گفتم اگر دوباره انتخاب رشته کنید کجا رو میزنید گفتند اگر رتبم بهتر باشه گرایش سیستم های کامپیوتری یا هوشمند امیرکبیر
خوب اگه میشد از یه گرایش رفت به یه گرایش دیگه که این حرف رو نمیزدن!!
تبریز خیلی از اصفهان دوره فکر کنم ۱۵ ساعتی باشه ولی یزد ۵ ساعته و من که زیاد میرم خونه تبریز واسم سخته!
ممنون انشاالله که شما هم هر جایی که دوست دارید قبول بشید.
[/quote]
امیدوارم موفق باشید ولی به نظر من دانشگاه تهران رو جلو امیرکبیر بزنید واقعا علوم کامپیوتر دانشگاه تهران جالبه رو مسایل نو کار میکنن اساتید قوی داره
[quote='MehrTa' pid='27681' dateline='1306731958']
[quote='matu' pid='27656' dateline='1306700808']
[quote='MehrTa' pid='27648' dateline='1306698572']
اتفاقا به نظر من شما احتمال داره امیرکبیرو بیاری منم تبریزو زدم بعدم زنجان امید وارم همون تبریزو بیارم
من امیرکبیر قبول بشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..... !!!!
پس اون ۶۲ نفر قبل از من همه دانشگاه زاهدان رو انتخاب می کنند یعنی!
[quote='afagh1389' pid='27675' dateline='1306731417']
نه امیرکبیر ظرفیتش زیادتر شده من شنیدم سالهای قبلم با رتبه بین ۵۰ تا ۶۰ امیر کبیر قبول شدن پس بعید نیست شما هم قبول شید