راستش من با دوستام خیلی مشورت کردم. هر کسی یه نظری داشت. ولی یکی از دوستام حرف جالبی زد بهم که فکر کنم درستتر از بقیه باشه.
اون به من گفت که تو به هوش علاقه داری و از یه طرف نمیخوای موقعیت تهران و دانشگاه بهشتی رو از دست بدی. ولی کدوم موقعیت تهرانه که برات خیلی مهمه؟
منم گفتم بیشتر کار کردن توی تهران برام مهمه و همین که بگم توی بهشتی خوندم مهمه
در جواب من گفت که تو می خوای چیزی بخونی که اصلا نیازی به موقعیت خوب توی تهران نداره! تو اگه بری تبریز بیشتر به کار تحقیقاتی نیاز داری و نه اینکه بری توی یه شرکت نرم افزاری develop کنی! و به فرض که بری تهران. اول اینکه از علاقه ات دست کشیدی، دوم اینکه وارد بازار کاری میشی که دوستش نداری و اصلاً هم دوست نداری عمرت رو صرفش کنی!
با پدرم هم که صحبت کردم گفت علاقه ات رو بگیر بابا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با این اوصاف فکر کنم تبریز رو اول بزنم
اینا رو گفتم، شاید برای شما هم ...
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۱۳ ب.ظ)delta نوشته شده توسط: مدیریت mba که یادتون میاد چیزی نیست که به وجود اومده اونم برا یه چند سال تحت بازنگری بود ولی خب داوطلباش شانس اوردن و الان که میبینی چی شده چون دانشم یه جورایی مدیریت داره شاید این طور باشه یه نفر میگفت اگه فوق مدیریت داشته باشی سر شاخ همه رشته هایی.نمیدونم منم بعید میدونم بزنم دیگه سپردم دست خدا که اگه خوبه یه جوری درست کنه که من این رشته را بزنم وگرنه که هیچی .به نظرتون ارزش داره این رشته بعد دامغان بزنم.دامغان اساتید علومش فوق لیسانس بودن از لحاظ شهری هم کوچیکه دانشگاشم علوم پایس.شما چی میگید
راستش من دامغان رو نمیدونم چجوریه دانشگاهش ولی فکر نکم خیلی چیز خاصی داشته باشه.
چرا زنجان رو اول نمی زنید؟ اونجا قبول میشید که. زنجان بهتر از دامغان نیست؟
میتونید به کرمان هم فکر کنید. دانشگاه کرمان دانشگاه بزرگیه. من اونجا درس خوندم. ریاضیش توی کشور کاملاً معتبره. کامپیوترش هم خوبه (بد نیست)