(۱۶ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ ب.ظ)zahra412 نوشته شده توسط: منم محاسبات رو پارسه و پوران خوندم اما اصلا نتونسم تستهاشو بزنم ی جوریه! به نظر خارج از محدوده میاد. شما این حسو ندارین؟
نمیدونم چی بگم. منکه تا حالا موردی نداشتم. البته نمیگم همیشه ۱۰۰ زدم ولی بهرحال در حد حل کردن ۳تا از ۴ تا سوال محاسبات مشکلی نداشتم. در ضمن بگم فکر نکنید به خاطر اینه که پایه ام قوی. اصلا اینطور نیست. پایه من خیلی هم وضعش داغون بود. شاید شانس ما بوده و تا حالا سوال سخت به پستم نخورده.
(۱۶ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: (16 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: سلام
همگی خسته نباشید، تبریک ویژه آقای zimenswall انشالله که آزمون اصلی هم رتبه مشابه بیارید.
من فکر می کردم ایشون خانم هستن
یاد اون برنامه کودک "دربه درها" افتادم که عروسکها فکر میکردند سرایدار خونه مادربزرگه. دلیلشون هم این بود که به سرش "لچک" بسته بود.
بعد از اینکه عروسک ها فهمیدند که سرایدار باغ مرد هست، یکی از اون عروسک ها که زن بود گفت:"خوب شد ماچش نکردم"
حالا من نمیدونم دلیل شما مبنی بر خانم تصور کردن من چی بوده ؟؟؟؟ آواتارم که به پسرها میخوره. تو پروفایلم که آقا ذکر شده. اگه ابهامی هست بگید رفعش کنم شبهات بیشتر از این پیش نیاد.
(۱۶ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: سوال ۹۸ الگوریتم، درباره هزینه تحلیل پاسخنامه درسته؟ میشه اینطور گفت که هر عضو آرایه m رو توی آرایه ی مرتب n جستجو میکنیم (logn) اگر پیدا شد توی لیست مشترک اضافه میکنیم، در این صورت نمیشه mlogn ؟
متاسفانه این سوال از اون سوالاتیه که نباید جواب اصلی را پیدا کنی، بلکه باید ببینی طراح سوال چی میخواد.
منم همون نظر شما را داشتم ولی گزینه ی مورد نظر شما درجوابها نیست.
البته به نظرم سوال یه چیزی کم داشته و ظاهرا باید ذکر میشده که مثلا n خیلی بزرگتر از m
که اینجوری راه حل پارسه نسبت به راه حل شما به صرفه تر میشه. یعنی mlogm کوچکتر از mlogn میشه. چون اگه دقت کرده باشید در جواب m+n مقدار m را حذف میکنه. پس میشه نتیجه گرفت که n خیلی بیشتر از m هست.