کمتر از ۱۰ روز تا برگزاری کنکور سراسری ورود به دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، رتبهبندی دانشگاههای کشور اعلام شد.
بر این اساس برای داوطلبان همه گروههای آزمایشی همچنان دانشگاه تهران، میتواند اولین و بهترین انتخاب باشد،
چرا که این دانشگاه با احراز رتبه ۱۰۰، رتبه اول فهرست رتبهبندی دانشگاههای کشور را بر عهده دارد.
همچنین برای گروههای آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم تجربی به ترتیب د
انشگاههای صنعتی شریف و دانشگاه علوم پزشکی تهران بهترین دانشگاهها محسوب میشوند.
در فهرست اعلامی رتبهبندی دانشگاههای کشور، دانشگاههای وابسته به وزارت بهداشت که مختص رشتههای پزشکی و پیراپزشکی هستند نیز به شکل جداگانه اعلام شده است.
بر همین اساس رییس مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری نتایج رتبهبندی دانشگاهها و موسسات پژوهشی ایران را در سال ۱۳۹۰ اعلام کرد و گفت:
دانشگاه تهران با امتیاز ۱۰۰ رتبه اول را در رتبهبندی سال ۹۰ بهدست آورده است.
جعفر مهراد در گفتوگو با مهر افزود: ر
تبه دوم تا پنجم نیز به ترتیب به دانشگاههای صنعتی شریف (۷۱/۱۹)، صنعتی امیرکبیر (۶۱/۹۴)، تربیت مدرس (۵۲/۴۳) و علم و صنعت ایران (۵۱/۳۶) تعلق دارد.
در رتبهبندی سال ۸۹ امتیاز این دانشگاهها از مجموع ۱۰۰ به ترتیب ۶۵/۱۷، ۵۲/۴۹، ۴۴/۷۸ و ۴۰/۱۷ بود که در رتبهبندی حاضر پیشرفت چشمگیری در امتیازات این دانشگاهها به چشم میخورد.
وی اظهارداشت: در فاصله رتبههای پنج تا ۱۰ در مقایسه با نتایج رتبهبندی سال ۸۹ جابهجایی دانشگاهها صورت گرفته است. براساس نتایج رتبهبندی سال ۹۰
دانشگاههای شیراز (۳۸/۲۳)، صنعتی اصفهان (۳۵/۱۳)، فردوسی مشهد (۳۰/۹۹) شهید بهشتی (۲۹/۷۶) و تبریز (۲۸/۹۳) به ترتیب رتبههای ششم تا دهم را به خود اختصاص دادهاند.
به گفته رییس مرکز منطقهای اطلاعرسانی علم و فناوری، جابهجاییهای صورت گرفته مربوط به دانشگاههای تبریز و صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی است که در رتبهبندی سال ۸۹ که در جایگاه ۹ و ۱۰ قرار داشت اکنون با نشستن در مکانهای ۱۰ و ۱۱ و
صعود دانشگاه شهید بهشتی از مقام ۱۱ در رتبهبندی سال ۸۹ به رتبه ۹ در رتبهبندی سال ۹۰ این جابهجایی صورت پذیرفته است.
رئیس مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری افزود: موسسات پژوهشی شرکتکننده در این رتبهبندی موسساتی هستند که دانشجو میپذیرند و از مجموع ۷۳ موسسه شرکتکننده در رتبهبندی، ۱۲ مورد به پژوهشگاهها مربوط میشود.
وی به نتایج رتبهبندی دانشگاههای علوم پزشکی وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اشاره کرد و گفت: از مجموع ۴۵ دانشگاه علوم پزشکی وابسته به وزارت بهداشت تنها ۳۰ دانشگاه در رتبه بندی سال ۹۰ شرکت کرده بودند که
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران با کسب ۵۶/۶۱ امتیاز از مجموع ۱۰۰ حائز رتبه اول در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور است.
به گفته مهراد، مقایسه رتبهبندی سالهای ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰ تفاوتهایی را در جایگاه این دانشگاهها نشان میدهد که
در این بین صعود دانشگاه علوم پزشکی شیراز از رتبه سه به رتبه دو و صعود دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از رتبه پنج به رتبه چهار قابل توجه است.
همچنین دسترسی به رتبه دانشگاهها و موسسات پژوهشی و امتیازات مکتسبه از طری
ق نشانی ur.isc.gov.ir امکانپذیر است و دانشگاههایی که رتبههای بعد از ۲۰ در مورد وزارت علوم و بعد از رتبه شش در مورد وزارت بهداشت کسب کردهاند، میتوانند به سایت مزبور مراجعه کنند.
-------------------------------------------------------------------------
خلاصه امسال شیراز ترکونده
.من که بسی خوشحال شدم