(۰۷ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۲ ب.ظ)delta نوشته شده توسط: یه سوال خانم افاق اینجا که گفتید مثلا تبریز ۹۳ یعنی اخرین فرد قبولی تو کارنامه دوستتون دقیقا زده ۹۳ ؟؟؟
نه اخرین رتبه قبولی توی همه کارنامهها یکی هست من با توجه به اینکه دوستم رتبه اش x بوده و نفر yام بین انتخاب کنندهها بوده به این نتایج رسیدم.
مثلا توی کارنامه آخرین رتبه قبولی واسه تبریز ۵۷ هست یعنی از بین اون افرادی که این کد رو انتخاب کردن ۵۷ امین نفر قبول شده یعنی نفرات قبلی یا در همین کد یا در کدهایی که براشون اولویت بیشتری داشته
پذیرفته شدند.
دوست من رتبش x هست و در این کد نفر y ام آخرین نفر قبولی هم ۵۷ پس [tex]57-y[/tex] بعد از دوست من قبول شدن یعنی عدد بدست اومده رو با x جمع کنید ولی ممکنه همه افراد بعد از اون رتبه این کد رو انتخاب نکرده باشند پس رتبه های بیشتر هم میتونند قبول بشن و این بستگی به افرادی داره که این رشته رو انتخاب میکنند.ولی رتبه ای که حتما میتونسته قبول بشه [tex]57-y x[/tex] هست.
البته اگر y<x باشه این نتیجه رو میتونیم بگیریم .
اگر y>x باشه حالت حداکثری رو به ما میده مثل روزانه شریف که گفتم حداکثر ۳۷ بوده.
مثلا یه نفر با رتبه ۳۰ توی یک کد نفر ۲۰ام و آخرین رتبه قبولی هم ۳۵ بوده.
پس ۱۵ امین نفر بعد از رتبه ۳۰ میتونسته قبول بشه خوب ممکنه رتبه ۴۵ باشه یا ۴۶ یا ....( این بستگی داره که چه رتبه های بعد از ۳۰ این کد رو انتخاب کرده باشند)
حالا اگه رتبه طرف ۳۰ باشه و توی اون کد نفر ۲۰ام باشه و آخرین رتبه قبولی ۱۰ باشه.
خوب این یعنی ۱۰ نفر قبل اون شخص هم قبول نشدن حالا بستگی داره این ۱۰ نفر چه رتبه هایی باشن. در خوشبینانه ترین حالت این ۱۰ نفر رتبه های ۲۰-۳۰ هستن پس حداکثر رتبه قبول شده ۲۰ هست.
اما حتی ممکنه آخرین رتبه قبولی ۱۰ باشه !!!