(۰۹ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۱۵ ق.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: (09 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ق.ظ)mehrdad89 نوشته شده توسط: ببینم نرم افزاره علم و صنعت اینقدر یعنی وضعش خراب بود؟
خب شما با رتبت دانشگاه اصفهان که میتونی بیاری.بدی نیست
بعد تهران و شریف اینجا بود که دکتری نرم افزار ایجاد کرد.
آره! وضعش این قدر خراب بود تازه توی ارشد وضع خیلی بدتره!
شهرستان نمیرم!
(۰۹ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ق.ظ)hatami84 نوشته شده توسط: منم با تمام مواردی که بالا صحبت کردید موافقم ولی بحثم سر علاقه هست من خودم به شخصه به الگوریتم علاقه دارم چون میدونم که با توجه به درسهایی که این رشته داره به شدت تخصصی به سمت الگوریتم میره و اگر کسی علاقه نداشته باشه فکر کنم دخلش اومده
ولی در کل حرفهای بالاتون هم همینطور که قبلاً گفتم قبول دارم
با آقای مظفری هم از بچه های نرم ارشد علم و صنعت صحبت کردم . و نظر ایشون هم جویا شدم
دیگه فکر کنم وقت تصمیم گیری هست .
امیدوارم همه درست تصمیم بگیرن و به موفقیتهای روز افزون دست پیدا کنند (چقدر این جملهام ادبی شد )خوب من کتاب ادبیاتم را میبندم و میرم که فکر کنم فکر فکر فکر فکر فکر
حالا دیگه حال ندارم الان میخوابم و فردا فکر میکنم
منم به الگوریتم خیلی زیاد علاقه دارم!
منم امیدوارم همه بهترین تصمیم ممکن رو بگیرن ...
خب به خاطر این این رو نقل قول (؟؟!! تبدیل معادل های انگلیسی به فارسی هنوز برای من یه کم عجیبه: دی) کردم که بگم همهی این تاپیک رو از اول تا آخر خوندم
آخه برای خودم هم این دو دلی پیش اومد
من رتبه نرم ۴۳۳ و الگوریتم ۲۹۱
با افزایش ظرفیت های امسال احتمالا الگوریتم شاید قبول می شدم
ولی خب نزدم چون دیدم اصلا به درد من یکی نمی خوره
من هم ای سیام ای بودم ولی خب دیدم بازم این به دردم نمی خوره چون آخراش دیدم از مهندسی نرم افزار هم خوشم میاد
حالا از اینا که بگذریم سخن دوست خوشتر است
دیدم من که حال و حوصله ندارم شاید سال دیگه دوباره خوندم سر کنکور مثل امسال حالم روز اول بد شد و .....
بذار همین امسال قبول شم
چون خودم شهید بهشتی بودم و استاداش رو دیدم و خوشم اومده و با استاداش هیچ مشکلی ندارم و به نظرم یکی از بهترین نرم افزار های ایران هست( به خاطر تعصب کور به قول یکی از دوستام )زدم مجازی بهشتی
سر همین دیگه الآن فکر نکنم توصیه به دردی بخوره ولی خواستم بالاخره یه نظری چیزی میزی هم من داده باشم
)
به هر حال موفق باشید