(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۰ ب.ظ)Somayeh-h نوشته شده توسط: (02 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)ghasem.n نوشته شده توسط: به نظرتون سوال ۶۲ اشتباه حل نشده؟
چون اگر a را یک بدهیم مدار پایین فعال میشه و cبار میاد بیرون که اگه یک باشه جواب صفر میشه پس جواب غلطه
جواب صحیح گزینه ی ۴ به نظر من
نه جوابش درست بود.ساده سازی کنید به همون گزینه ۳ میرسید.تو پوران از این مدل زیاد داره...
من سوالای ۳۵ و ۳۸ و ۴۲ ریاضی رو از روی پاسخنامه خوندم نفهمیدمشون .هرکسی که بلد میشه توضیح بده.لطفن.
چه جوری میشه از گزینه ی ۴ رسید به ۳؟پوران ندارم ولی با چیزی که تو درس های سخت افزاری یاد گرفتم مطمئنم ۴ میشه شبیه مالتی پلکسره باید ۴ حالت گذرگاه رو در چیزی که می گذرونه کرد نه این که بعد هر not کل جواب رو not کرد
سوال ۳۵ یه کم باید درکت از گسسته عمیق باشه
پاسخنامه رو نگاه نکردم ولی :
فرض کن هر جعبه یک اسم دارد a,b,c
برای اینکه یکی ۵ یکی ۴ و یکی ۱ تا داشته باشد ۶ حالت وجود دارد
در مرحله ی بعد ما می خواهیم ۱۰ مهره را تقسیم کنیم که ۵ تا a و ۴ تا b و یکی c
فرض کن ما این ۱۰ مهره را در صفی قرار می دهیم و به ۵ تا برچسب a به ۴ تا برچسب b و یکی برچسب c می دهیم
همونطور که حس میشه این میشه جایگشت ۱۰ حرف که ۵ تا a و ۴ تا b و یک c در نتیجه گزینه ی ۳
سوال ۳۸ که جدول تناسبه
۴۲ هم راه حل همیشگیش اینه که یا باید سمت راست استلزام درست باشه یا سمت چپش غلط برای حالت های غلط سمت راست سمت چپ رو چک کن
(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط: سوال ۴۸ ساختمان داده، درست حل شده؟؟؟ اصلا گزینه هاش درسته؟؟؟
جواب پاسخنامه تشریحی درسته
(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ ب.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط: منم همین اشتباه رو کردم
فکر میکردم این جوابه بعد گزینه بعدیش جواب بود
یا درست میزدم بعد میگفتم نه اون یکی جوابه
اگه جواب درستام پاک نمیکردم رتبم خوب میشد
خدا نکنه کنکور این شکلی بشه
آدم این آرزو برای هیچ کافری نداره چه برسه به مسلمون
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به همه کمک کن به منم کمک کن
پشتو پنامون باش
به اون چیزی که حس می کنی منظور طراح سوال بوده رای بده نه اون چیزی که خودت فکر می کنی این ازمون همین جوری شد برام ۳ تا سوال(هوش) رو فهمیدم منظور طراح چیه ولی سوال رو مشکل دار دیدم اونجوری که خودم فکر می کردم درسته زدم
اگه کنکور شبیه پارسال باشه باید به این قضیه عادت کنی تا مشکل پیدا نکنی
سعی کن سوالای غلط رو هم بزنی