خیلی ممنون ... البته رتبه خوبی نیست ... انسان هیچ وقت راضی نیست ...
در مورد درس زبان من سعی میکردم هر شب ساعت ۱۱ تا ۱۲ لغت مرور کنم( من اصلا گرامر نخوندم ولی چون گرامر امسال آسون بود تونستم بزنم) ... لغت های ۵۰۴ و لغت های کتاب زبان عمومی پارسه . البته یه پیش زمینه ای هم تو زبان دارم ...سطح Advanced کانون زبان ایران تموم کردم .
در مورد دروس مشترک: ساختمان داده مقسمی رو ۳ دور خوندم .... که فکر میکنم خیلی مفید بود چون امسال سوالا تکراری بود ... من ۵ تا از ۶ تا رو درست زدم . (البته هر سال اینطوری نیست مثلا سوالای سال ۸۸ خیلی سخت اند)
طراحی الگوریتم مقسمی رو ۳ دور خوندم ... به همراه جزوه طراحی الگوریتم سید جوادی ... من جزوه دست نوشته ش رو خوندم و مفید بود (عالی بود) ... فکر کنم جزوه چاپی ایشون تو اینترنت پیدا بشه و در همون سطح باشه ... طراحی هم ۵ تا از ۶ تا رو فکر کنم درست زدم.
شبکه کتاب پارسه حقیقت رو ۳ دور خوندم .... سوالای کنکور های سال پیش رو حتما حتما حتما ۵ یا ۶ دور بخونید چون تکراری زیاد میاد .... جوابای سوالای کنکور تو سایت دکتر حقیقت هست که خیلی خوب هستند .( البته ۳۰۰۰ مسیله هم یه کم خوندم ... که برای کنکور امسال مفید نبود) ... شبکه ۵ تا از ۶ تا درست زدم.
گسسته ۳ دور کتاب پوران پژوهش یوسفی رو خوندم ... آخرش ۱ سوال زدم اونم غلط
نرم افزار ۱/۲ دور کتاب پرسمن ترجمه جعفرنژاد رو خوندم ... ۱۰۰ صفحه خلاصه برداشتم و ۲ دور هم خلاصه هام رو خوندم ..... ولی متاسفانه سوالای کنکور برام سخت بود .... ۴ تا زدم ... که درست نادرستی ش رو نمیدونم ... با شک و تردید
معماری ۳ دور کتاب پوران یوسفی خوندم و ۲ تا سوال غلط زدم .... گفتم حیفه این همه خوندم نزنم ... فرق من با کسی که نخونده چیه ... و اینطوری شد که منفی شد.
سیستم عامل ۲ دور کتاب مقسمی و ۲ دور کتاب پارسه حقیقت رو خوندم ... البته فقط حقیقت هم کفایت میکنه .
هوش مصنوعی هم پوران پژوهش نوشته مهدیه شادی رو خوندم ..... ۲ هفته آخر که اومدم تست های سال قبل رو بزنم فهمیدم که جوابای پوران پژوهش متفاوت با جوابای کلید سنجش و متفاوت با جوابای کتاب تست جامع مقسمی است !! یهو شوکه شدم که هر چی خوندم غلط بوده ...
تو کنکورم نمیدونستم چی درسته چی غلط
مدیریت هیچی !!!
پایگاه ۳ دور مقسمی خوندم . که ظاهرا بی فایده بود .
........................................................................................................................................
۱ ماه یا ۲ ماه آخر رو صرف تست های جامع کنکور کنید ... خصوصا Reading های زبان رو حتما خوب بزنید ... چون اگه تو خونه حوصله وقت گذاشتن ناشته باشید .... تو کنکور هم همونطوری هست ... چون من تو کنکور میخواستم وقتمو روی مشترک بیشتر بذارم سر ۳۰ دقیقه زبان رو ول کردم و یکی از ریدینگ های سخت رو ول کردم .
من ۶۰ درصد وقتم صرف دروس مشترک شد .
من خیلی خوندم . ۲ سال کامل .
آیا حق من این بود ؟؟
امیدوارم مفید بوده باشه .... البته من در حدی نیستم که بتونم خوب راهنمایی کنم ... اگه چیز بیشتری به ذهنم رسید حتما میام تکمیل میکنم .
موفق باشید.
(۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۹ ق.ظ)r_khanom نوشته شده توسط: کسی میدونه [/code]حداکثر رتبه ای که باهاش میشه روزانه و شبانه قبول شد توی رشته ما چنده؟
بستگی به دفترچه امسال داره ... پارسال فکر کنم کلا ۱۶۰ نفر شبانه روزانه میگرفتن .