(۰۶ آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ق.ظ)mahfam2000 نوشته شده توسط: ولی در لپ تاپ روی فایل یا درایور ی که از کامپیوتر به اشتراک گذاشتم میخوام بازش کنم این پیام میاد و باز نمیشه:
you do not have permission to a ccess \\192.168.0.1 contact your network adminstator to request access.
اون فایل که براتون گذاشتم پسوندش bat هست
اگر براتون به صورت txt ذخیره میشه فایل رو باز کنید و با پسوند bat مجددا ذخیره اش کنید و اجرا کنید
اون برای غیر فعال کردن فایروال در اشتراک گذاری فایل ها بود
اگر احیانا نتونستید به فایل اجرایی تبدیلش کنید عین عبارتی که داخلش هست رو در cmd بنویسید و اجرا کنید
شما از نورتون استفاده میکنید ؟
این مورد عدم دسترسی از سمت آنتی ویروس میتونه باشه اما یک موردی که ممکنه وجود داشته باشه عدم سینک بودن ساعت سیستمتون هم هست (اینو از فروم ویندوز سون خوندم : پست ۷ این آدرس
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو ببینید)
اگر مشکل از موارد بالا نبود مراحل زیر رو طی کنید :
۱- روی پوشه شیر شده در هر دو سیستم راست کلیک کنید .
۲- گزینه properties رو انتخاب کنید
۳- تب sharing رو انتخاب کنید
۴- Advanced sharing رو انتخاب کنید
۵- دکمه permission رو بزنید
۶- از بخش group or username گزین everyone رو انتخاب کنید
۷- در بخش زیرین اسامی دسترسی رو روی full control تنظیم کنید
۸- ok کنید
خب در خصوص اینکه NetBIOS چرا باید فعال بشه عرض کنم که این معادل همون سرویسی هست که خدمتتون گفتم برید ببینید فعال هست یا نه
و این امکان رو به شما میده که سایر کامپیوتر های ساب نت مسک یا موجود در ورک گروپ خودتون رو ببینید.
یک گزینه معادل این حالت (اگر اشتباه نکنم در ویندوز ۷) اینه که شما این تنظیمات network discovery رو فعال کنید (مطمئن نیستم معادل این باشه . دوستانی که اطلاع دارند اصلاح بفرمایند)
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.