۰
subtitle
ارسال: #۱

مسائل فصل اول کتاب ساختمان داده پوران؟؟؟
با سلام و احترام
من فصل اول درس ساختمان داده ها و الگوریتم های پوران پژوهش رو خوندم، مثال های دو سه صفحه ی آخر فصل ۱ رو اکثراً نتونستم حل کنم. پیشنهاد شما چیه؟ آیا حل این مسائل جایی وجود داره؟ داخل خود کتاب که بیشترش رو فقط جواب آخر رو داده.
من فصل اول درس ساختمان داده ها و الگوریتم های پوران پژوهش رو خوندم، مثال های دو سه صفحه ی آخر فصل ۱ رو اکثراً نتونستم حل کنم. پیشنهاد شما چیه؟ آیا حل این مسائل جایی وجود داره؟ داخل خود کتاب که بیشترش رو فقط جواب آخر رو داده.
Masoud05، در تاریخ ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
سلام. متاسفانه سوال تون تکراری هست ، خصوصا در مورد فصل اول پوران و کلا بحث مرتبه های زمانی خیلی بحث شده
۰
ارسال: #۲

RE: مسائل فصل اول کتاب ساختمان داده پوران؟؟؟
(۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ب.ظ)mmohammadiv14 نوشته شده توسط: با سلام و احترام
سوالاتی که حلش مشکل هست رو بصورت جداگانه (هرسوال در یک تاپیک) بپرسید، دوستان راهنمایی خواهند کرد.
البته شاید قبلا به این سوالات پاسخ داده شده باشه، جستجو کنید، اگر پیدا نکردید، بپرسید.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close