بالاخره فصل تابستان به سر امد و وارد فصل پر استرس پاییز شدیم. فصل پاییز به شدت مهمه و اهمیت دو چندانی نسبت به تابستان داره. سعی دارم مثل تابستان برای این فصل نیز یه برنامه نسبتا مدون تهیه کنم تا به کار دوستان مانشتی بیاید. اما قبل از هر چیزی میخواستم یه نظر سنجی در باب کارایی برنامه ریزی معرفی شده برای تابستان بگذارم. در فصل تابستان چهار تاپیک
برنامه ریزی برای تابستان -مقدمه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
برنامه ریزی برای تابستان - ۱
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
برنامه ریزی برای تابستان ۲
برنامه ریزی برای تابستان- نکات نهایی
معرفی شد که عده ای استفاده کردند و عده ای هم شاید استفاده نکرده باشند. قصد من از این نظرسنجی جمع آوری تعریف و تمجید نیست بلکه به دنبال نقدها و نظرات سایر دوستان هستم تا در تهیه برنامه پاییز بتونیم اشکالات برنامه های قبلی رو جبران کنیم. ضمن این که از شما خواهش دارم تا اشکالاتی که در برنامه های قبلی وجود داشت رو زیر همین تاپیک کامنت بگذاری ازتون میخواهم تو این نظر سنجی شرکت کنید.