۰
subtitle
ارسال: #۱

تست ۶۱ ارشد آزاد مهندسی کامپیوتر سال ۸۵
سلام خسته نباشید به نظر شما گزینه صحیح برای این سوال کدام است؟(سوال رو ضمیمه کردم)
۰
ارسال: #۲

سوال ۶۱ سال ۸۵ ارشد آزاد مهندسی کامپیوتر
اینجا فقط d دو تا می شود چون حالت d دو خروجی(y) مختلف ۰و۱ دارد پس دو حالت جدید d/1 , d/0 ایجاد می شود
فرق مور و میلی در نحوه نشان دادن حالات است در میلی خروجی و ورودی ،هر دو روی یالها نوشته می شود در مور خروجی درون حالت نوشته می شود
فرق مور و میلی در نحوه نشان دادن حالات است در میلی خروجی و ورودی ،هر دو روی یالها نوشته می شود در مور خروجی درون حالت نوشته می شود
۰
ارسال: #۳

RE: سوال ۶۱ سال ۸۵ ارشد آزاد مهندسی کامپیوتر
جواب گزینه ۲
به فلش های خارج شونده هر حالت نگاه کنید اگر خروجی های آن متفاوت بود، آن حالت، ۲ حالت می شود یعنی حالت D دو حالت می شود.
منبع: کتاب پوران پژوهش
به فلش های خارج شونده هر حالت نگاه کنید اگر خروجی های آن متفاوت بود، آن حالت، ۲ حالت می شود یعنی حالت D دو حالت می شود.
منبع: کتاب پوران پژوهش
۰
ارسال: #۴

از این که این قدر با مهربونی جواب می دین ممنونم حتی اگه نگم اشکالم کجاست باز هم کامل توضیح می دین مرسی بچهها براتون آرزوی موفقیت دارم. من هم گزینه دوم رو قبول داشتم ولی توی کتاب مقسمی دیدم نوشته می شه هفت تا حالت بعد جالبه که خیلی قشنگ هم برای جوابهای غلطی که میده دلیل میاره
۰
ارسال: #۵

آره کتاب مقسمی اشتباه نوشته بود همین سوال را پوران زده بود گزینه ۲
این کتاب ۸۰ تا ۸۶ را فک کنم مقسمی خیلی باعجله نوشته چون پر غلطه ولی کتاب های ۸۷ و ۸۸ و ۸۹ را خیلی خوب نوشته با جوابهای تشریحی و بدون اشکال
این کتاب ۸۰ تا ۸۶ را فک کنم مقسمی خیلی باعجله نوشته چون پر غلطه ولی کتاب های ۸۷ و ۸۸ و ۸۹ را خیلی خوب نوشته با جوابهای تشریحی و بدون اشکال
ارسال: #۶

(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۵:۰۲ ب.ظ)marjan2001 نوشته شده توسط: آره کتاب مقسمی اشتباه نوشته بود همین سوال را پوران زده بود گزینه ۲کتاب مقسمی پر از غلط علمی،تایپی و ... است،جالبه حتی صورت سوالارو هم تغییر داده بعضی جاها،نظریه زبانها رو که از هر ۲ تا یکیو غلط حل کرده،به جوابای این کتاب اصلا اتکا نکنید،حتی به صورت سوالش!
۰
ارسال: #۷

تستهای سال ۸۹ ازاد مقسمی معماری و منطقی خیلی غلط دارد مراقب باشید
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close