زمان کنونی: ۰۱ مرداد ۱۴۰۴, ۱۰:۰۲ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

اعلام نتایج وکارنامه

ارسال: #۱۶۶
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۲:۲۶ ب.ظ
اعلام نتایج وکارنامه
بچه‌ها همین الان هم اخبار ساعت ۱۴ اعلام کرد فردا نتایج اعلام میشه‌، به امید موفقیت همگی
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۶۷
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۲:۲۷ ب.ظ
اعلام نتایج وکارنامه
الان از رادیو شنیدم که گفت نتایج فردا اعلام میشه!
بریم تا فردا خوش باشیم....
۰
۰
ارسال: #۱۶۸
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۲:۳۶ ب.ظ
اعلام نتایج وکارنامه
پیداش کردم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

۵Qf9RaOtxNB2OpEY1sDMlaAYf5v6b/3vaUrm+gEmp5w5uv2OxkMnUrVzPtTbLX008Qov0woyeCY=
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: arshad90
ارسال: #۱۶۹
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۲:۴۳ ب.ظ
اعلام نتایج وکارنامه
دکتر کجاست؟
چرا تو این لحظات پراسترس حرفی نمیزنی ؟
بچه‌ها همه استرس دارن دکتر..
الوووووووووووو

در قنوت سحرگاه عشق

ما را هم چشم تمنایی هست !!!!!!!!!
۰
۰
ارسال: #۱۷۰
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۲:۵۳ ب.ظ
اعلام نتایج وکارنامه
فردا بعد از ظهر یعنی امشب حتما اعلام میشه! مطمئن باشید.۱۲ به بعد بازم سر بزنید سنجش.
موفق باشیم
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: ایرسا
ارسال: #۱۷۱
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۶:۱۹ ب.ظ
RE: اعلام نتایج وکارنامه
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۵۳ ب.ظ)parvaz_hj نوشته شده توسط:  فردا بعد از ظهر یعنی امشب حتما اعلام میشه! مطمئن باشید.۱۲ به بعد بازم سر بزنید سنجش.
موفق باشیم

سال گذشته که گفتن ساعت ۲۰ روز جمعه ۳۱ اردیبهشت اعلام میکنن.همون لحظه هم سایت باز شد.فکر کنم ساعت ۱۵ به بعد بشه دید
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: peniya
ارسال: #۱۷۲
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۶:۲۷ ب.ظ
اعلام نتایج وکارنامه
delta جان شما از آشناتون رتبتون رو نپرسیدین ؟

If your success is not on your own terms, if it looks good to the world but does not feel good in your heart, it is not success at all.
(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۱۷۳
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۶:۳۰ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۲۷ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  delta جان شما از آشناتون رتبتون رو نپرسیدین ؟

نه باید اول به دوستم میگفتم چون طرف نسبت خیلی نزدیک باهاش داره دیگه بی خیالش شدم گفتم خودم میبینم
۰
۰
ارسال: #۱۷۴
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۶:۳۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۳ ب.ظ، توسط mehrdel2002.)
اعلام نتایج وکارنامه
بعضیا تو چند صفحه قبل گفتن اگه به یه شماره ای شماره داوطلبیتو اس بزنی ۲۴ ساعت قبل اعلام عمومی رتبه تو میگن..خب الان که دیگه ۲۴ ساعت قبلشه...خبری نشد؟؟؟؟؟؟؟
۰
۰
ارسال: #۱۷۵
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۶:۳۲ ب.ظ
اعلام نتایج وکارنامه
نه خبری نشد

If your success is not on your own terms, if it looks good to the world but does not feel good in your heart, it is not success at all.
(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۱۷۶
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۶:۳۴ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۲ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  نه خبری نشد

واقعا احتمالش هست بگن؟
۰
۰
ارسال: #۱۷۷
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۶:۳۴ ب.ظ
اعلام نتایج وکارنامه
من که فکر نکنم این شماره جواب بده شماره داوطلبیم رو زدم نوشت تعرفه تماس با امریکا دقیقه ای ۸۹ تومان‌، شماره پرونده رو که فرستادم گفت تعرفه تماس با قزاقستان دقیقه ای ۱۵۹ تومان!

فکر میکنه اینها شماره تلفن هستند!!!!

(Anna Quindlen)
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: farhad02 , mehrdel2002 , khoofi66
ارسال: #۱۷۸
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۶:۳۸ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۴ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  من که فکر نکنم این شماره جواب بده شماره داوطلبیم رو زدم نوشت تعرفه تماس با امریکا دقیقه ای ۸۹ تومان‌، شماره پرونده رو که فرستادم گفت تعرفه تماس با قزاقستان دقیقه ای ۱۵۹ تومان!

شماره رمزتونم میزدین ببینیم تعرفه تماس باکدوم کشورو میگه..شاید به درد خوردBig Grin
۰
۰
ارسال: #۱۷۹
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۶:۳۸ ب.ظ
اعلام نتایج وکارنامه
بابا من فکر میکنم این شماره‌ها تله است، از استرس داوطلبا واسه اعلام نتیجه سو ء استفاده میکنن که شمارشونو بگیرن و تبلیغات خودشونو بفرستن!!
۰
۰
ارسال: #۱۸۰
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۶:۴۸ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۸ ب.ظ)mehrdel2002 نوشته شده توسط:  
(31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۴ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  من که فکر نکنم این شماره جواب بده شماره داوطلبیم رو زدم نوشت تعرفه تماس با امریکا دقیقه ای ۸۹ تومان‌، شماره پرونده رو که فرستادم گفت تعرفه تماس با قزاقستان دقیقه ای ۱۵۹ تومان!

شماره رمزتونم میزدین ببینیم تعرفه تماس باکدوم کشورو میگه..شاید به درد خوردBig Grin

دست رو دلم نگذارید Big Grin

(Anna Quindlen)
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کارنامه نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد HamidReza1 ۰ ۱,۳۸۵ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ ۱۰:۵۵ ق.ظ
آخرین ارسال: HamidReza1
  نتایج نهایی ارشد کامپیوتر ۹۱ mj_shbn ۲۷۲ ۱۹۳,۰۵۲ ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: mahziar0
  اعلام نتایج دکتری ۹۴ Bache Mosbat ۱۱ ۱۲,۹۵۹ ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ ۰۲:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: vejdani
  بحث در مورد نتایج اولیه ازمون دکتری ۹۲ mkiani ۳۷ ۳۶,۷۰۲ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۱۹ ق.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567
  اعلام نتایج آزمون نمونه دولتی ۹۹-۱۴۰۰ edumoshaver1 ۰ ۲,۸۰۹ ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ ۰۴:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: edumoshaver1
Information اعلام نتایج انتخاب رشته آزمون دکتری ۹۸ aliali256 ۱۵۳ ۹۵,۶۴۸ ۲۲ شهریور ۱۳۹۸ ۱۲:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: taha.maten
Wink قبول شده های (علوم کامپیوتر، مهندسی کامپیوتر و IT ) سال ۹۸ اینجا اعلام کنند gaslakh ۲۵ ۱۸,۳۱۶ ۱۸ شهریور ۱۳۹۸ ۱۱:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: mehdi.m2
Information اعلام درصد آزمون دکتری ۹۸ aliali256 ۲۰ ۱۷,۰۱۹ ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ ۰۵:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: Fot30
  اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در باره اعلام رشته‌های جدید ۹۷ The BesT ۱ ۳,۸۷۹ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Happiness.72
  نتایج چهارمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور (شهریورماه سال ۹۶) edward71 ۲۵ ۲۲,۴۵۹ ۰۳ آبان ۱۳۹۶ ۰۸:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: edward71

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close