۱
subtitle
ارسال: #۱

منبعی کامل برای یادگیری پیچیدگی الگوریتم ها
لطفا اگر منبعی کامل و جامع سراغ دارید که پیجیدگی الگوریتم ها و محاسبه آنها را آموزش دهد بفرمایید، شدیدا نیاز دارم.
پی نوشت: منبعی که معرفی می کنید مطابق با کنکور ارشد باشه، یعنی عناوینی که آموزش داده میشه در قالب کنکور ارشد باشه.
متشکرم.
ویرایش ۱:
قبلا این مبحث را چندین باز خوانده ام و تا حدودی با محاسبه پیچیدگی آشنایی دارم ولی باز احساس نیاز می کنم و باید بیشتر مطالعه داشته باشم. لطفا اگر منبعی را صلاح می دونید بفرمایید تا استفاده کنیم.
پی نوشت: منبعی که معرفی می کنید مطابق با کنکور ارشد باشه، یعنی عناوینی که آموزش داده میشه در قالب کنکور ارشد باشه.
متشکرم.
ویرایش ۱:
قبلا این مبحث را چندین باز خوانده ام و تا حدودی با محاسبه پیچیدگی آشنایی دارم ولی باز احساس نیاز می کنم و باید بیشتر مطالعه داشته باشم. لطفا اگر منبعی را صلاح می دونید بفرمایید تا استفاده کنیم.
۱
ارسال: #۲

RE: منبعی کامل برای یادگیری پیچیدگی الگوریتم ها
(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ب.ظ)poldasht نوشته شده توسط: لطفا اگر منبعی کامل و جامع سراغ دارید که پیجیدگی الگوریتم ها و محاسبه آنها را آموزش دهد بفرمایید، شدیدا نیاز دارم.
متشکرم.
کتاب پوران پژوهش و لآغیر.
۱
ارسال: #۳

سوال تکراری هست و قفل میشه تاپیک
برای یادگیری اولیه نیپولیتان
برای یادگیری عمقی CLRS
برای یادگیری اولیه نیپولیتان
برای یادگیری عمقی CLRS
۰
ارسال: #۴

دوستان عزیز آقای SnowBlind و آقای هاتف؛
بابت معرفی منابع از شماها سپاسگذارم. درود بر شماها.
بابت معرفی منابع از شماها سپاسگذارم. درود بر شماها.
-۱
ارسال: #۵

مبحث ابتدایی در الگوریتم ها همین هست و پیشنهاد من اینه که ویس و جزوه ی دکتر سیدجوادی رو دانلود کنید و چندین جلسه ابتدایی اش رو که مربوط به این مبحث هست رو گوش بدید و کار کنید.
معمولا کتاب ها این بخش رو خوب شرح ندادند.
معمولا کتاب ها این بخش رو خوب شرح ندادند.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close