سلام
خداروشکر منم جزو ۱۵ نفر اول المپیاد شدم
خب بریم سر اصل مطلب
من الان از ارشد روزانه صنعتی شیراز پذیرفته شدم ولی هنوز ثبت نام نکردم ( ثبت نامش ۱۷ شهریور هستش) . دیروز هم که نتایج المپیاد اومد . رو سایت المپیاد اطلاعیه زیر رو زده که چند تا سوال واسم پیش اومده!
نقل قول: اطلاعیه مهم در خصوص نحوه استفاده از تسهیلات ورود بدون کنکور به دوره کارشناسی ارشد برای برگزیدگان آزمون های مرحله نهایی المپیاد دانشجویی
به اطلاع برگزیدگان مرحله نهایی هفدهمین المپیاد دانشجویی ( نفرات اول تا پانزدهم) می رساند، این برگزیدگان می توانند درخواست پذیرش خود را در قالب ایمیل با انتخاب یک دانشگاه (تنها یک کد رشته محل) از دفترچه شماره ۲ راهنمای انتخاب رشته کارشناسی ارشد ، به مرکز المپیاد ارسال نمایند.
در انتهای درخواست ضمن اعلام تلفن تماس، این امکان را به مرکز المپیاد خواهند داد که به محض تهیه معرفی نامه با داوطلب تماس گرفته شود.
این داوطلبان، برای استفاده از تسهیلات ورود بدون کنکور به دوره کارشناسی ارشد، تا تاریخ ۲۰ شهریور ماه فرصت دارند درخواست های خود را به مرکز المپیاد ایمیل نمایند.
توجه : به اطلاع برگزیدگان مرحله نهایی هفدهمین المپیاد دانشجویی ( نفرات اول تا پانزدهم) می رساند، برای استفاده از تسهیلات ورود بدون کنکور به دوره کارشناسی ارشد، بر اساس اعلام دو دانشگاه تهران و صنعتی شریف، این دانشگاه ها، فقط رتبه های اول تا سوم را پذیرش خواهند نمود.
و اما سوال هام
۱ ) در اطلاعیه نوشته شده است که منتخبین هفدهمین دوره کد مربوطه را به مرکز المپیاد ارسال نمایند ، خب من جزو منتخبین هجدهمین دوره هستم ، منم باید درخواستم رو ارسال کنم ؟
۲) در ادامه نوشته شده است که فقط یک کد رشته ارسال نمایند ،یعنی احتمال داره پذیرفته نشد ؟
۳) من امسال در دوره روزانه قبول شده ام ولی میخاهم از امتیاز پذیرش بدون کنکور منتخبین المپیاد استفاده نمایم . استفاده از این امتیاز برایم مشکلی ایجاد می کند ؟ ( هنوز در دانشگاه مذکور ثبت نام نکرده ام )
دوستان (مخصوصا اونایی که تجربه ش رو دارن ) هر اطلاعی دارین ( در مورد روال کار و چیکارایی باید بکنم و ... ) دریغ نکنین . چون احتمال داره از هر دوتا جا بمونم
نکته قابل ذکر در مورد اطلاعیه اینه که این اطلاعیه قبل از اعلام نتایج مرحله هجدهم رو سایت بود ، بعد نتایج مرحله هجده المپیاد اعلام شد .
انرژی مثبت، در تاریخ ۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
با عرض تبریک خدمت شما دوست عزیز،به بخش ایین نامه های اموزشی منتقلش می کنم.