اولین کاری که میخوام بکنم اینکه برم قلمچی ثبت نام کنم(( برنامه راهبردی ۹۲-۹۳))که تو سایت کانون هست از زمانبندی آزموناش مطلع شین.با این کار بهتر میتونین به هدفتون نزدیک بشین.دوم اینکه خواهرم امسال پیش هست و میتوانم ازکتابای درسیش استفاده کنم و تغییرات کتابها رو بفهمم وفکر نمیکنم گیرآوردن کتابای جدید خیلی سخت باشه بعدشم تغییرات در حدی نیست که آدم بخواهد ترس برش داره در حد جزیی هست.
چند روز پیش هم که داشتم زیست وآز۱میخوندم سعی کردم اول بصورت روزنامه وار بخونم (برای اطلاعات عمومی)چون اولین بارم بود میخوندمش.وبعد بصورت جزیی تر.وخیلی اینجوری بهتر تا این که از اول به صورت نکته ای و ریز بخونینش.البته بگم این روشی هست که خیلی از کنکوریها امتحانش کردن و به نتیجه رسیدن.
یه یک هفته ای تو اینترنت دارم سرچ میکنم از اینکه چه کتابای کمک آموزشی وتستی بگیرم و همچنین از روش های مطالعای که نفرات برتر داشتن رو خوندم و خیلی برام مفید بود.
وخیلی ها تاکید داشتن :
۱-ادبیات به صورت موضوعی بخونیم( مثلا قرابت معنایی،املاولغت،آرایه هاو...)
۲-دین وزندگی خیلی رو آیه ها وقت بزاریم و رابطشون با متن درس پیدا کنیم (ایه ها اینقدر مهمن که بعضی ها(نفرات برتر) میگفتن حفظشون کردیم)و هیچ وقت درس خوندنمون با تست زدن شروع نکنیم اول از همه باید رو کتاب درسیمون تسلط کافی داشته باشیم و بعد تست بزنیم و هیچ چیز مهمتر از کتاب درسی نیست.
۳-توی زیستم بعد از اینکه روی یه فصل از کتاب مسلط شدیم اول تست های خط به خط بزنیم بعد تستهای مفهومی وترکیبی و سعی کنیم اگر که جواب سوالی رو نمیدونیم کنارش علامت بزنیم و دفعه بعد که خواستیم تستای فصل بعدی را بزنیم حتما تستای علامت دارم فصل قبلی یه نگاهی بندازیم وببینیم مشکلمان برطرف شده یا نه.ونکته برداری هیچ وقت یادمان نره و شکلهای کتب خیلی خیلی مهمن. وباید در سعی کنیم در هروز برنامه درسیمون زیست بگنجونیم.وهیچ چیز جز تکرار و تکرار وتکرار باعث پیشرفتمان نمیشه.
۴-عربیم باید از پایه شروع کنیم بخوندن اول از همه باید رو کتاب مسلط شیم(از نظر معنی متن درس و قواعد داخل کتاب) وبعد بریم سراغ کتاب کمک آموزشی و تست.خیلی هام برای بهتر نتیجه گرفتن بعد از خواندن قواعد یک درس آن را در متن درس اجرا میکردن و خیلی هم براشون مفید بوده.
۵-فیزیک وریاضی اول از همه باید متن درس کتاب خوند وجزوه بعد با حوصله تمرینای کتاب حل کرد و بعد سراغ تست برن.
۶-شیمی بعد از اینکه رو کتاب مسلط شدیم بریم سراغ تست و اگر نکته ای جدبد پیدا کردیم در حاشیه کتاب بنویسیم و هیچ وقت از نکته برداری غافل نشیم.
در ضمن بچه ها، کسایی که مدرک ارشد دارند نمیتونن یکبار دیگه تو آزمون سراسری شرکت کنند.
ادامه تحصیل مجدد در مقطع دکتری عمومی
به گفته توکلی شهریه دانش آموختگان لیسانس متقاضی ادامه تحصیل مجدد در مقطع دکتری عمومی در دانشگاههای علوم پزشکی بر اساس جدول زیر محاسبه میشود:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.