(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: من رتبم شده ۷۶ با سهمیه شاگرد اولی راحت شریف می آوردم ولی به دلیل خیلی مسائل همینجا اصفهان خودمون را اول زدم و آوردم . سهمیه هم استفاده نکردم. از نظر خودم سهمیه شاگرد اولی حقم نبود و جای من شریف نبود که بخوام برم شریف.. درسته رتبم خوب شده ولی شریف خیلی سطحش بالاست. حالا در دیزی باز بود من باید حیا کنم بالاخره.. حالا نمیدونم بعضی ها با رتبه های نجومی چه جراتی دارن میخوان برن تو این دانشگاه های خوب....
برام سوالی پیش اومده.
شما فکر میکنید در مقطع ارشد کسانی که وارد شریف می شوند همه مخ هایی هستند که مثلا از هر هزار تا یکی پیدا میشود ؟!
این حرف شما زمانی درست بود که در مورد مقطع کارشناسی می فرمودید نه مقطع ارشد.
جالب است که شما شاگر اول بوده اید و بعد هم رتبه به این خوبی آوردید باز هم در مورد شریف اینگونه می اندیشید و با تمام احترام، باید عرض کنم اگر بحث دوری از خونه و فاصله نبوده باشد، اشتباه کردید شریف رو نزدید ( البته اصفهان هم خیلی عالیه و به علاوه اینکه علم و دانش در دانشگاه خلاصه نمی شود)
خود بنده دانشگاه خوارزمی تهران(تربیت معلم سابق) علوم کامپیوتر خوندم.
سه تا از دوستان من، نزدیک هفت هشت ماه زحمت کشیدن و خوندن و الان دارن علوم کامپیوتر شریف میخونن.
اگر قرار بود اینها مخ هایی یک از هزار باشند، پس چرا در مقطع کارشناسی دانشگاه خوارزمی قبول شدند؟
سراغ دارم یکی از دوستان دیگر که دانشگاه آزاد میخوند و در کنکور ارشد رتبه ۲۰ آورد و الان داره مهندسی نرم افزار شریف میخونه.
و درمورد بحث شاگرد اولی: یعنی کسی که چهار سال در مقطع کارشناسی نفر اول بوده، خلاصه نباید یک مزیتی نسبت به دیگران داشته باشه ؟! (عرض کنم که بنده چنین سهمیه ای ندارم، سوء تفاهم نشود که چرا دارم دفاع میکنم)
حالا اینکه این قانون چه جوری داره اعمال میشه، نمیدونم و اظهار نظر نمیکنم که آیا عادلانه هست یا خیر ولی حداقل در مورد شما که رتبه ۷۶ آوردید و شاگرد اول هم بودید عادلانه است.
مثلا الان کسی که در گرایش شما امسال رتبه ۲۰ آورده و شریف قبول شده، با شما چقدر تفاوت درصدی داره ؟!
مقطع ارشد اثبات کرده که هرکس در هر دانشگاهی چه خوب چه بد چه دولتی چه غیر دولتی بوده باشد میتونه به دانشگاهی خیلی بالاتر برسد و بیشتر به زحمت ربط داره تا هوش خیلی بالا داشتن و فکر میکنم شما هم هوشش رو دارید و هم توانایی زحمت کشیدنشو.
امیدوارم موفق باشید و پیروز.
غرض از این سخنان فقط و فقط این بود که اعتقاد داشتم دیدتون اشتباه است وگرنه اصلا قصد توهین و ناراحت کردنتون رو نداشتم.
به هرحال با این توانایی انشاالله یکی از دکتر های آینده خواهید بود.
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ب.ظ)mrjamal نوشته شده توسط: باعرض سلام و تبریک
من شبانه (نوبت دوم)دانشگاه تهران رشته IT قبول شدم ولی در دفترجه انتخاب رشته زده، محل(!) تحصیل پردیس دانشگاه قم می خواستم ببینم آیا باید شهریه پردیس راپرداخت کنم یا شبانه را ممنون میشم از کسانی که مرا یاری کنند
خیر دوست عزیز شما باید شهریه شبانه بپردازید.
محل تحصیل رو اعلام کرده که در پردیس دانشگاه قم هست.
یعنی به جای اینکه تهران بروید درس بخونید ، تشریف میبرید قم، و اصلا ربطی ندارد که شما پردیس قبول شده باشید.