سلام. امروز سحر موقع اذان صبح رفتم زیر سقف آسمون و از خدا خواستم که هرچی به خیر و صلاحم هست، همون رو برام مقدر کنه. نزدیکای ساعت ۲ بعد از ظهر که دیگه داشتم کارامو جمع و جور می کردم که از اداره بیام خونه، یکی از همکارام اومد گفت سایت سنجشو چک کن جوابا اومده. طفلک خودش قبول نشده بود. منم یه توکل به خدا گفتم و رفتم چک کردم. دیدم « تجارت مجازی خواجه نصیر » قبول شدم. چون دلمو با خدا صاف کرده بودم، مطمئنم بهترین انتخابیه که می تونستم قبول بشم. تو مجازی ها، من اول خواجه نصیرو زده بودم و بعد مجازی شیرازو. ولی خودم امیدی به خواجه نصیر نداشتم. لطف خدا بود.
حالا موندم با شهریه ۲ و خورده ای میلیونی هر ترمش چکار کنم. از یه طرف با توجه به کارمند بودنم، بهترین گزینه واسه درس خوندنم همین مجازیه. از طرف دیگه نگرانم نتونم هزینه اش رو پر کنم. به هر حال، تصمیم گرفتم با توکل به خدا برم ثبت نام کنم. دوستان اگه نظری دارن خوشحال می شم بگن و راهنمائیم کنن.
همینجا از همه دوستانی که با بزرگواری به این حقیر کمک کردند و مرا مورد لطف خود قرار دادند (آقای جهانی، آقا فرداد و ...) صمیمانه تشکر می کنم و آرزوی توفیق برای همه آنها و نیز تمام دوستان عزیز مانشتی ام دارم.
از دوستان کسی مجازی خواجه نصیر قبول شده؟ اگه آره خوشحال می شم بهم تو پیغام خصوصی اطلاع بده ببینیم همکلاسیامون کیان.
این لینک کارنامه اولیه من:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اینم نتیجه نهایی من در فایل پیوست:
خدایا چنان کن سرانجام کار/ تو خوشنود باشی و ما رستگار
یا علی مدد