(۳۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ق.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: دوستان اینجا کسی مدار الکتریکی هم می خونه ؟ اگر آره , از رو چه منبعی می خونید ؟
تا فعلا ۳ فصل اولش رو خوندم
پوران و پارسه هر دوتا خوبن البته خیلی هم شبیه هم هستند تمرینا و روشاشون
(مدار خیلی وقت گیره اگه پایه ی قویی نداری خیلی به دردت نمی خوره)
(۳۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ق.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: (31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ق.ظ)masoomeh_s نوشته شده توسط: (31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ق.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: دوستان اینجا کسی مدار هم می خونه ؟ اگر آره , از رو چه منبعی می خونید ؟
سلام منطوزتون مدارمنطقی بود یا مدار الکتریکی؟
اوه ببخشید این مدار الکتریکی حواس واسم نذاشته
منظورم الکتریکی بود
(۳۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ ق.ظ)afshin18 نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: من کله نقطه قوته ریاضیاتم محاسبات بود. پوران هم خونده بودم. اما متاسفانه اون چیزی که میخواستم نشد. اما به نظرم مشکل از پوران نبود. امسال هم پوران میخونم. چون کم حجمه و روون و مسائل خوبی داره. اما از من به شما نصحیت تا میتونید واسه محاسبات خلاصه نویسی کنید . چون همش فرموله. کنکوره امسال یک اتفاق بود. نترسید. اگه بتونید تا آذر ماه پوران و تموم کنید بعد از اون میتونید وقتتونو بزارید رو حله تمریناته بیشتر نه خوندن مراجع و کتب بیشتر!
موفق باشید...
محاسبات من هم همین بلا سرم اومد اصلا نابود شدم
امسال تصمیم دارم کتاب آنالیز عددی رو هم بخونم
یعنی پوران واسه محاسبات کفایت نخواهد کرد ؟ آنالیز عددی بابلیان منظورتون هست دیگه ؟
نه با پوران فقط یه سوال از ۳ سوال پارسال رو میشد جواب داد
(البته برا سال های قبلش همه رو میشد جواب داد)
چون طراحان کنکور زیاد عوض نمی شن و پارسال هم با توجه به سبک سوالا امسال خوندن انالیز لازمه مخصوصا فصل یکش
رفتم کتاب خونه یه کتاب انالیز بیشتر نداشت همون رو گرفتم
نویسنده اش جی.استوئر و آر .بولیرش
مترجماش وحیدی و منفرد