(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ)alagh نوشته شده توسط: (12 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ)ahmad_gh1369 نوشته شده توسط: سلام دوستان
آقا میشه یه جمع بندی کلی بکنید رو ساختمان داده و الگوریتم
من همه ی نظرات دوستان رو خوندم ولی خب نظرات بود بین پوران،مقسمی،پارسه،سی ال آر اس ،داده ساختار و مبانی الگوریتم دکتر قدسی ،۶۰۰ مساله قدسی
ینی یه جورایی دارم از صفره صفر شروع میکنم اگه زحمت نیس نظراتتون و بگید دوستان درباره اینکه کودوم کتاب و چی اول بخونیم که زده نشیم :|
به نظر بنده:
بستگی به خودتون داره اگه با کتابای مرجع حال میکنید clrs یا داده ساختار قدسی.اگه با کتابای کنکوری میخاین شروع کنین پوران-مقسمی پارسه.در نهایت هم بعد از انتخاب یکی از این دوتا ۶۰۰ مساله قدسی.من خودم اول پوران و بعد ۶۰۰ مساله زوج هاشو و حل کردم و مهر به بعد هم میخوامپارسه شروع کنم.تا حالاش ک بد نبوده
باسلام...
دوست خوبم جواب خوبی داد اما من یبار کامل توضیح میدم با توجه ب تجربه دوسالم از کنکور و مصاحبه های رتبه های برتر و سخن اساتید.
درس طراحی و الگوریتم و ساختمان داده ب شدت مفهمومی هستند واصلا نیاز ب حفظ کردن کد های طولانی نداره.فقط شما باید روی هر مطلب یادگیری صددرصد داشته باشی و با اونو تغییر بدب تا بتونی حل کنی.
ی مثال ساده از طراحی جستجوی دودویی.توی کتابا اومده ی حالت عادی رو توضیح داده ک درش احتمال پیداکردن کلید در هرخونه باهم برابره.اما ی تغییر یاده اینکه بیای احتمال خونه های ۵ تا ۱۰ رو دو برابر خونه های دیگه ارایه کنی.اونوقت میتونین حالت متوسط اجرای دستور اصلی(پیچیدگی) رو پیدا کنین؟
این مثال نشون میده ک قدرت مانور سوال در این دو درس بسیار بسیار بالاست.پس کلید موفقیت یادگیری مطلب و تاکید بسیار زیاد روی تسته.
کتاب مرجع که سی ال ار اس هست عین ی دیکشنری میمونه و خوندش هم وقت زیادی میگیره و هم امکان غرق شدن توی مطالب وجود داره.
برای طراحی:
کتاب پوران رو بخونین،بعد کتاب مقسمی رو ورق بزنین و مطالبی ک در پوران درج نشده رو بخونین.این واسه پوشش مطلب.
واسه تست هم ک دانلود کتاب سی ال ار اس و تهیه کتاب حل المسایل اون.چرا گفتم کتاب Clrs رو فقط دان کنید چون شما نیاز ب تستای اخر فصول کتاب با استفاده از حل المسایل رو دارین و اگر ب مشکل برخوردین ب مرجع رجوع کنین.یعنی کلیه تستای الگوریت از پوران+مقسی و درنهایت تستای فصول Clrs هست ک دیگه حرفی واسه گفتن تو این درس نیست.
برای ساختمان:
من کتاب مقسمی و پوران و طورانی رو خوندم.بهترین کتاب،کتاب پارسه اقای طورانی هست ک مطلبو پوشش داده.واسه تست هم ک ۶۰۰ مسیله چند گزینه ای از داده ساختارهای انتشارات فاطمی اقای قدسی هست.
فک نکنم دیگه حرفی واسه این دو درس باشه.
درپناه حضرت حق
(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: (12 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: (12 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ب.ظ)Ehsan.Aboli نوشته شده توسط: (12 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط: (12 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: راستی یادم رفت سلام کنم
سلام
صبح بخیر
واسه من صبح الانه چون دیشب تا ٣ با مدیریت داشتم میرفتم جلو
تا ۳ ماشالله به این پشت کار کاش منم مثل شما بودم
بچه ها واسه الگوریتم پیشنهادتون چیه؟من خودم نیپولیتان میخونم ولی فک کنم کافی نباشه؟ نظرتون چیه؟
بعد سی ال ار اس رو دان کن اما حل المسایلشو بخر.سوالاتو هر فصل سی ال ار اسو رو از پی دی اف نگاه کن و و حلشون کن باکمک حل المسائل.
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk HD
سلام
ببخشید کدوم حل المسایل رو شما پیشنهاد میدید برای خرید؟
احسان جان سوال منو جا انداختی
جانت سلامت.ببین عزیز من کتاب Clrs ترجمه قلزم رو تهیه کردم ک حقیقتش تهرانو زیرو رو کردم با اینکه تهرانی نیستم(اخه شهرستانیم
)
اما پیدا نشد گفتن اول مهر،از طرفی توهمین انجمن اساتید این کتاب و نقض کردن و گفتن مشکل داره(یعنی Clrs ترجمه قلزم) و کتاب Clrs انتشارات نص بهتره.
شما CLrs نص و حل المسایلش رو تهیه کن.
از دیدگاه من کامل میشه....
موفق باشین....
(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ)remove نوشته شده توسط: دوستان به نظرم بد نیس همه یه کمی از شرایطشونم بگن (نمیدونم شاید قبلا گفتن)
مثلا اینکه
سال چندمه دارن میخونن ، قبلا رتبه شون چند بوده(اگه میخوان بگن)
دانشجو هستن ، شاغلن
اینا رو واسه این میگم که وقتی یکی مثلا منبع معرفی میکنه، بدونیم اطلاعاتش نسبت به منابع چه قدره؟ تجربه شخصی داره یا مثلا معرفی دیگران
یا اینکه دوستان از پیشرفت کاراشون میگن، بدونیم چقدر مشغله دارن ، از خودمون انتظار نداشته باشیم با سرعت بقیه بخونیم
سلامی دوباره....
بنده امسال سال سومیه ک میخوام ارشد امتحان بدم(یبار ترم ۳ کارشناسی و یبارم بعد فارغ التحصیل و امسالم ک هست..)
حمل بر خود ستایی نباشه اما تمامی منابع رو خوندم و دقیقا ب مشکلاتی ک شما الان دارین مواجه شدم،از طرفی دوستام ک رتبه های خوب و دانشگاههای عالی رو اوردن از اونا هم پرس وجو کردم و در ضمن اساتیدم ب سطوح اوردم.
پس ی دید جامع رو بهتون ارائه میدم.رو هوانمیگم ک فردا روز ب اعتمادی ک کردین خیانت بشه.
واسه اون دسته از دوستان ک پیش خودشون میگن چرا همچین شخصی قبول نشده باید بگم مشکل من خوندن و تست زدن نبود،مشکل من استرس بسیار زیاد خود کنکور بخاطر شرکت نکردن در موسسات بود ک ایشالله امسال برطرف بشه....
بازم میگم تموم حرفام از تجربه شخصی،مصاحبه رتبه ای برتر و استید و هیچ حرفیو بی سند بهتون عرضه نمیکنم...
امیدوارم بتونم با کمک ب شما ب خودم هم کمک کنم در پی اون حدیث(ک ب اهل زمین رحم کن تا اهل اسمان ب تو رحم کنن)
درپناه مهربانترین مهربانان