البته اصلا" من اهل تهدید نیستم. من کلا" تو کار اجرا هستم. آنچه نوشتهام یک توصیه دوستانه است . چون همه تون رو دوست دارم و دلم نمیخواد از دستتون بدم.
یک خورده هم از شما سن و سالم بیشتره و سرد و گرم روزگار رو بیشتر چشیدم. شما جوونید و بقول موج جان تو فضا راه میرید.
البته اجرای من از نوع منطقی است نه اجرای قلدر مآبانه.
اگرچه توضیحاتم تکراری است و البته مطمئنم همه تون میدونید ولی خب از قوانین سایت استفاده میکنم و جوابتون رو میدم:
اولا" رویکرد سایت علمی است و این رو در سطر سوم قوانین که خودتون در بالا گذاشتهاید می بینید. بخش سرگرمی زیر مجموعه بخش زندگی دانشجویی است. تا جایی مدارا میشه که جنبه مزاح داشته باشه. انتقاد هم اشکالی نداره. اظهار نظر هم مشکلی نداره. میبینید که خیلیها میان و نظراتشون رو میگن و میرن. بعضیها حتی خود من بعضی حرفهام رو بصور مختلفی میزنم. ولی استهزاء بعضی مسائل مثل قوانین جاری کشور یا مجازاتها یی که در قوانین هست یا کاربرد بعضی اصطلاحات که مجریان قانون بهر دلیل نمپسندند و توهین قلمداد میکنن و یااینکه یکی از دوستان آینده سایت رو تبدیل شدن به ............ پیش بینی کنه و یا مواردیکه قانون برایش مجازات در نظر گرفته و یا سابقه برخورد مشابه وجود داره هم منجر به از دست رفتن سایت میشه و هم در بعضی جاها(مثل پیش بینی که انجام شده بود) به شخصیت سایر اعضاء لطمه وارد میکنه.
ثانیا"مطابق همان قوانین بالا شما حق حذف و ویرایش مطالب رو واگذار کرده اید. نه اینکه حق اعتراض نداشته باشید حتما" دارید و جواب هم داده میشه و علتش رو میگم ولی انتظار در بعضی مواقع بیجاست. یعنی بعضی انتظار دارند همون مطلب دوباره گذاشته بشه و راجع بهش بحث بشه یا رای گیری بشه. نه مطمئنا" اینقدر دیگه آزادی وجود نداره.
چون ممکنه کلا" فیلتر بشیم. دوست دارید بحث کنید خصوصی در خدمتم! بهر حال بحث در اینموارد غیر علنی است و هر کس خصوصی سوال کرده جواب گرفته.
ثالثا" در بعضی موارد بعضی از اعضای خود سایت بطور منطقی درخواست میکنن که فلان مطلب با هنجارهای اجتماعی یا مذهب و.... مغایره و میخوان که برخورد انجام بشه. خب اگه حرفشون منطقی است باید پیروی کرد و بعضی از مطالب که حذف یا ویرایش شده اند از همین طریق بوده.
رابعا"همین بحثها که واقعا" نتیجه ای هم نداره و خوندن تمام مطالبی که گاها" علاقه ای هم بخوندنشون نیست وقت زیادی رو میگیره حالا فکر کنید اگه یک مشکلی هم ایجاد کنید و کلا" همه چی بره رو هوا علاوه بر اینکه دیگه نمیتونید این ارتباط رو داشته باشید و چهار تا مشکل علمی و کاری رو با هم حل کنید من هم نمیدونم جواب دکتر رو چی بدم و هم جواب بقیه اعضاء رو.
بعضی از اعضای این سایت که واقعا" باید ازشون تشکر کرد می بینید وقتی یک سووال درسی یا علمی مطرح میشه فی الفور و با چه دلسوزیی جواب میدن. مطمئن باشید جنبه علمی اینجاست که ۵۰۰۰ نفر عضو پیدا کرده نه جنبه مزاح وشوخی اون و چاره ای جز حفظ این سرمایه مخاطبان که همگی تحصیلکردگان این مملکتند در مقابل چند مزاح نیست. اگرچه به بعضیها بربخوره.
مطالبی رو که نوشتم اصلا" حمل بر توصیه نکنید. کلا" اهل نصیحت نیستم ولی همیشه پاسخگو هستم!!!
در ضمن منتی بر سایت و دکتر و اعضاء محترم ندارم و ادعایی هم ندارم.اگر کاربر عادی بشم هم با کمال سپاس می پذیرم.
خوش و خرم باشید