(۳۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: قبلا کار میکرده و الان اینطوری شده ؟
یا نه نو هست و از اول اینطوری بوده ؟
احیانا مثل کلید های تابعی که قفل دارند کل صفحه کلیدتون قفل غیر فعال کردن دکمه ها نداره که باید باز بشه تا بتونید استفاده کنید ؟
و در نهایت ببخشید این راه حل رو می گم چون برا خودم جواب داده
یه بار تو محل کارم صفحه کلیدم از کار افتاد اونم همینجوری قاطی کرد و یادم نیست کل دکمه هاش یا تعدادیش از کار افتاد
جسارتا صفحه کلید رو برگردوندم و همچین چند تا اساسی کوبیدم پشتش . گلاب به روتون هرچی آشغال زیر کلیداش گیر کرده بود برگردوند
بعد هم به صورت معجزه آسایی درست شد و سالها با هم مسالمت آمیز کار کردیم و از هم راضی بودیم
البته اون روز معلوم شد یکی از پرسنل وقتی اضافه کار وایساده پشت میز من نهار خورده چون تو صفحه کلیدم دونه برنج هم بود !!!!!
قبلا کار میکرد
صفحه کلید نو نیست
این مشکلاتی که شما میگید نداره احتمالا مشکلش سخت افزاری باشه
(۳۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ ب.ظ)mmeiamm نوشته شده توسط: بهتره همین کاری که کاربر بالایی گفت رو هم انجام بدییییییی
رو یه سیستم دیگه هم تست کن ببین باز همین چوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟
تست کردم بازم کار نکرد
(۳۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ)one hacker alone نوشته شده توسط: این مشکل شما بر میگرده به غیر فعال بودن پورت usb در بوت معولا موقع نصب ویندوز هم زیاد اذیت میکنه
شما بعد از روشن شدن کلید del رو بزنید تا وارد تنظیمات بایوس بشید اونجا usb keyboead یا معادلش رو فعال کنید
شاید چون کیبورد کار نکنه نتونید Del رو بزنید باید عرض کنم در این مواقع دکمه های فعال کننه کیبورد مانند numloock ,scrollockk و... با ترتیب خاصی فعال میشن و شما زود باید این ترتیب رو بزنید و دکمه del رو بزنید تا وراد Setup بشید
اگه مشکل شما به محیط ویندوز برمیگرده میشه درست کرد اما در نهایت اگه نشد با نصب ویندوز حل میشه در غیر این صورت برد کیبورد خراب شده که باید باز کنید اگه کار به اینجا رسید بگید تا بگم چکار کنید
این کارای که میگید انجام دادم درست نشد
مطمئنا برد کیبورد خرابه لطفا راهنمایی کنید